Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Computer kiegészítő / alkatrész

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


38termék138
Hűségponttal is
megvásárolható
VDO M-Series 'Power' rúdmágnes
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
2 090 Ft 
Online ár: 1 881 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Sigma GPS mount tartókonzol 00463
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
4 990 Ft 
Online ár: 4 491 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Sigma 00161 STS sebesség jeladó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
11 490 Ft 
Online ár: 10 341 Ft
38termék138

A kerékpáros számítógép kiegészítők és alkatrészek olyan termékek, amelyek kényelmesen kiegészítik vagy javítják a meglévő kerékpáros számítógépet, és lehetővé teszik a jobb teljesítményt, funkcionalitást vagy felhasználói élményt. Ezek a kiegészítők és alkatrészek széles skáláját kínálják a kerékpárosoknak, akik szeretnék optimalizálni vagy testre szabni a kerékpáros számítógépüket a saját igényeiknek megfelelően. Néhány példa:

  1. Sebesség- és pedálfordulat-szenzorok: Ezek a szenzorok mérési adatokat szolgáltatnak a kerékpár sebességéről, pedálfordulatáról és más fontos teljesítmény-adatokról, ami segíthet a kerékpárosoknak az edzések hatékonyságának és teljesítményének javításában.
  2. Szívritmus-mérő: Ez a kiegészítő lehetővé teszi a kerékpárosok számára a szívritmus nyomon követését az edzések során, ami segíthet az edzésintenzitás szabályozásában és a teljesítmény maximalizálásában.
  3. Távirányító: A távirányító lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy vezéreljék a kerékpáros számítógépet útközben, anélkül hogy el kellene hagyniuk a kormányt.
  4. Távolságtartók: Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a kerékpáros számítógép vagy okostelefon rögzítését a kerékpár kormányához vagy vázhoz, hogy könnyen látható és elérhető legyen az edzés során.
  5. Váltó és fékkar-kiegészítők: Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a kerékpáros számítógép integrálását a kerékpár váltó és fékkar rendszerébe, ami könnyebb és kényelmesebb elérést biztosít az edzés közben.
  6. Tartozékok és alkatrészek: Ezek a kiegészítők és alkatrészek tartalmazzák például a tartalék elemeket, töltőkábeleket, rögzítőket, vagy egyéb tartozékokat, amelyek segíthetnek a kerékpáros számítógép karbantartásában és használatában.

Fontos, hogy válassz olyan kiegészítőket és alkatrészeket, amelyek kompatibilisek a meglévő kerékpáros számítógépeddel és személyes igényeidhez igazodnak. Győződj meg arról, hogy a kiegészítők és alkatrészek jó minőségűek és tartósak, hogy hosszú távon is megbízhatóan használhatók legyenek. Emellett fontos figyelembe venni az eszközök használati útmutatóját és javaslatait, hogy biztonságosan és hatékonyan tudják használni azokat az edzések során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza