Túratrekking

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Trekking kerékpár


A trekking vagy túrakerékpár bár alkalmas mindennapi közlekedésre, elsősorban azoknak ajánlott, akik szabadidejükben szívesen ülnek kerékpárra pl. egy bringatúra kedvéért.


Ezeket a modelleket szilárd burkolatú, esetleg föld- vagy murvás úton történő használatra tervezték. A trekking kerékpárok vázgeometriája stabil és kényelmes, erős átmérőjű, 28"-os kerekei országúti vagy futóbordás mintájú gumikból készülnek a kis gördülési ellenállás eléréséért. Hajlított kormánya állítható kormányfejjel rendelkezik.


Felépítése összességében nagyon hasonló a cross trekking modellekhez, azonban a trekking kerékpárok nehezebbek, kényelmesebbek és teljes felszereltséggel rendelkeznek, így fel vannak szerelve sárvédővel, csomagtartóval, első és hátsó lámpával, mely agydinamóról működik, valamint első és hátsó prizmával is.


Az említetteken kívül a kényelmet biztosítja a trekking biciklikben az út egyenetlenségeit elnyelő teleszkóp, és hogy bármikor használhassuk a túrakerékpárunkat, ezen kerékpárok láncát teljes hosszukban láncvédő védi, ha éppen normál utcai ruházatban indulnánk útnak.