Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Országúti sisak

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


44termék144
44termék144

ORSZÁGÚTI SISAK

Ha első országúti kerékpárodhoz választasz sisakot, s még nem ismered a biciklis bukósisak választás szempontjait, először mindenképp ajánljuk figyelmedbe a 9+1 pontból álló sisakválasztási kisokosunkat.

Ha már nem az első országúti sisakodat készülsz megvásárolni, akkor egyetlen tanácsunk lesz: ugorj be és mindenképp próbáld fel az elképzeléseidnek, korábbi tapasztalataidnak megfelelő modelleket, és bízd magad kollégáink segítő kezeire. 

A kerékpározáshoz a legfontosabb kiegészítő a sisak. Bár hazánkban csak 40 km/h sebesség felett kötelező, mi mindenkinek — különös tekintettel az országúti kerékpárosokra, akik valljuk be, gyakran tekernek 40 km/h-s sebességgel — jó szívvel javasoljuk használatukat. Tudtad? Álló helyzetből is lehet olyan szerencsétlenül esni, hogy súlyos fejsérülést szerezz! (Pláne, ha még csak tanulod a klipszes cipők használatát…)

Mivel az országúti kerékpárosok számára általában a legjobb teljesítmény elérése az elsődleges szempont, a számukra tervezett kerékpáros sisakok kialakítása is ezt a célt támogatja: kiváló aerodinamikájú, a maximális védelem mellett biztosítja alsó kormánytartásban is a minél teljesebb látószöget és hosszú szellőzőnyílásai teszik lehetővé a fejbőr hatékony levegőzését.

A kényelem és az önsúly kiemelt szempontok az országúti sisaknál, hiszen hosszú órákat töltesz outid nyergében, muszáj, hogy az könnyű legyen és tökéletesen illeszkedjen: ne vágjon, ne dörzsöljön, ne érezd úgy biciklizés során, hogy le akarod venni!

Ha a márkanevek vonzásában élsz, segítünk: ezekkel a márkájú országúbi biciklis sisakokkal találkohatsz nálunk: Kellys, Bell, Rudy, Abus, Bikefun, Met, A Casco Cuda modellek a megszokottnál nagyobb felületen védenek: egy igazi jolly Joker sisak biciklis futároknak is!

Ha esetleg egyik országútra dedikált modell sem jönne be a számos márka és modell közül, bátran válaszhatsz országúti használatra trekking sisakot vagy akár mtb-sisakot is, hidd el, nem azon múlik, ha esetleg a buksid találkozik az aszfalttal… Kívánjuk, hogy a sisakra elköltött minden filléred “felesleges” legyen!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
13 491 Ft - 134 991 Ft
Gyártó
Alkategória
Méret
Szín
Sisak fejkörméret
50 - 64
Napellenző
MIPS védelem