Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Karmelegítő

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


6termék16
Hűségponttal is
megvásárolható
Cube X Actionteam térdvédő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
35 990 Ft 
Online ár: 33 471 Ft
6termék16

KERÉKPÁROS KAR-, LÁB- ÉS TÉRDMELEGÍTŐK, KAR- ÉS TÉRDVÉDŐK 

A csuklótól felkarközépig tartó, technikai anyagból készült csőszerű kiegészítőt számos néven ismerheted. Te hogy hívod? Karszár, karhosszabbító, karmelegítő, karvédő vagy palikar?

Mi ez és mire jó? A rövidujjú kerékpáros mez kiegészítője, amely megvédi a bringázás során a menetszélnek kitett, érzékeny ízületeket és izmokat a metsző széltől, hidegtől. Anyagvastagságukat és a dizájnt tekintve széles a választék. Évszaknak megfelelően vékonyabb, légáteresztő vagy vastagabb, softshell/thermolite béléssel ellátott karmelegítőt is találsz a kínálatban. A legtöbb karszár jól szellőzik, a téli verziók ezzel szemben szélállóak és melegek. 

A térdszár vagy -melegítő a kerékpáros nadrágot egészíti ki, segítségével a rövidnadrágod pillanatok alatt hosszúvá alakíthatod.

Mindezek a kiegészítők nagyon praktikusak, könnyen le- és felvehetőek, kis helyet foglalnak, bármelyik biciklis mez zsebében elférnek, cserébe valóban rengeteget javítanak a kerékpáros komfortérzetén. Egyes verziók fényvisszaverőkkel ellátottak, emellett gumírozottak, de gyakran szilikongumi (is) biztosítja, hogy fixen a helyükön maradjanak. Fontos azonban a megfelelő méretválasztás is, mert bár a speciális technikai anyag általában rugalmas és különleges, lapos varrásaik is kényelmessé teszik viseletüket, de ha túl nagy a szár, lecsúszhat, nem megfelelően vezetheti a nedvességet, ha pedig kicsi a méret, akkor akár túlzott kompressziót is kiválthatnak.

A könyök- és térdvédők nem az időjárás viszontagságai, hanem egy esetleges bukás esetén nyújtanak védelmet: használatuk különösen fontos terepen; mind kezdő, mind haladó montisok és akár DH-sok számára egyaránt.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Szezonalitás
Termék státusza