Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hidraulikus tárcsafék

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


 

A tárcsafék egy hatékony és népszerű féktípus a kerékpárokon, amely számos előnnyel jár azáltal, hogy nagyobb fékerőt és jobb fékezési teljesítményt nyújt, különösen nedves vagy technikás terepen. A tárcsafékek olyan fékszerek, amelyeket egy tárcsafékkar segítségével működtetnek, ami egy speciális alkatrész a kormányon.

A tárcsafék fő jellemzői:

  1. Nagyobb fékerő: A tárcsafékek nagyobb fékerőt biztosítanak, mint a hagyományos kerékagyfékek vagy V-fékek, mivel a fékerőt közvetlenül a tárcsaféken fejti ki egy fékpofa.
  2. Jobb fékezési teljesítmény: A tárcsafékek nagyobb hatékonysággal képesek a kerék lefékezésére, különösen nedves, saras vagy technikás terepen, így növelve a kerékpáros biztonságát és irányíthatóságát.
  3. Konzisztens teljesítmény: A tárcsafékek általában kevésbé érzékenyek a nedves időjárási körülményekre vagy a kerék állapotára, így konzisztens fékezési teljesítményt nyújtanak különböző körülmények között.
  4. Tárcsa kialakítás: A tárcsafékek általában két tárcsapofát használnak, amelyek a kerék közvetlenül a tengelyen található tárcsáin fekszenek. A fékerőt közvetlenül a tárcsák szélére fejti ki egy fékpofa, amely nagyobb fékerőt és hatékonyságot eredményez.

Fontos megjegyezni, hogy a tárcsafékekhez speciális tárcsafékkarok szükségesek, amelyek hidraulikus vagy mechanikus rendszerekben működhetnek. A megfelelően beállított és karbantartott tárcsafékek nagyban hozzájárulnak a kerékpár fékezési teljesítményéhez és biztonságához. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze és karbantartsa ezeket a rendszereket, hogy megőrizze a kerékpár optimális működését és biztonságát.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Fokozatszám
Helyzet
Rögzítés módja
Fék típusa
Dugattyúk száma
Termék státusza