Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Váztáskák

32termék132
32termék132

Váztáska


A kerékpáros kiegészítők gyártói igyekeznek a kerékpárokon minél több tárolásra, szállításra alkalmas helyet kialakítani anélkül, hogy a felszerelt csomag megzavarná a kerékpárost tekerés közben. Kényelmes tárolómegoldást jelent a biciklis váztáska, amely a kerékpár vázcsövei által bezárt szögekbe rögzíthető. A felfogatás tépőzárak segítségével történik. Ez biztos rögzítést jelent, egyrészt a tépőzár jó minősége, másrészt a többpontos felfüggesztés miatt.


Minden váztáska belső merevítést kap, ugyanis gondoskodni kell arról, hogy ne lengedezzen jobbra-balra, nagymértékben zavarva ezzel a kerékpárost a haladásban. A kerékpáros váztáskák anyaga strapabíró, hisz mint minden kerékpáros táska, ezek is folyamatosan ki vannak téve a terhelésnek, a menetszél, a napsugárzás és a csapadék hatásainak.


A könnyen pakolható biciklis váztáskákat több méretben lehet kapni, a nagyobbak szinte a teljes teret kitöltik a kerékpár csövei által bezárt háromszögben. Általában gumibelsőt, pénzt, igazolványokat, kisebb szerszámot szoktak tárolni benne a kerékpárosok.


A láthatóság növelése érdekében fényvisszaverő elemeket szoktak elhelyezni a biciklis váztáska felületén.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 290 Ft - 57 890 Ft
Alkategória
Gyártó
Szín