Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátsó csomagtartók

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


18termék118
Hűségponttal is
megvásárolható
Merida csomagtartó adapter
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
2 290 Ft 
Online ár: 2 061 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Acor ACR-2506 hátsó csomagtartó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
11 990 Ft 
Online ár: 10 791 Ft
18termék118

A hátsó kerékpáros csomagtartók olyan kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy extra terhelést vigyenek magukkal a kerékpár hátulján. Ezek a csomagtartók különféle típusokban és kialakításokban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek és kerékpártípusoknak. Néhány példa:

  1. Egyszerű csomagtartók: Ezek a csomagtartók könnyű, de szilárd szerkezetűek, és általában fém vagy könnyű anyagból készülnek. Ezek a csomagtartók rögzülnek a hátsóvillához és a felsőcsőhöz, vagy az ülésrögzítéshez. Alapvetően segítenek kisebb terhek, például táskák, hátizsákok vagy piknikkosarak biztonságos szállításában.
  2. Kiegészítő tartós csomagtartók: Ezek a csomagtartók különféle kiegészítő tartókkal rendelkezhetnek a különféle kerékpár alkatrészekhez való kompatibilitás érdekében, például a váltóval vagy a fékekkel. Ezek a csomagtartók nagyobb terhet is elbírnak, mint az egyszerű csomagtartók, és lehetővé teszik a nagyobb vagy nehezebb tárgyak szállítását.
  3. Pannier Rack: Ezek a csomagtartók általában a legnépszerűbbek a hátsó kerékpáros csomagtartók között. Lehetővé teszik a hagyományos oldaltáskák rögzítését, ami nagyobb terhet és térfogatot tesz lehetővé a szállítandó tárgyak számára. A pannier rack-ek számos kialakításban és méretben elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek és kerékpármodelleknek.
  4. Állítható csomagtartók: Ezek a csomagtartók lehetővé teszik a magasság vagy a hosszúság állítását a kerékpár különböző méretű vagy típusú tárgyainak és terhelésének kényelmes szállításához.

Fontos, hogy válassz olyan csomagtartót, amely megfelel a kerékpárod típusának és méretének, valamint az egyéni igényeidnek és szállítandó tárgyaknak. Győződj meg arról, hogy a csomagtartó megfelelően rögzítve van és stabil a kerékpáron, és hogy a szállítandó tárgyak biztonságosan és kényelmesen illeszkednek rá. Emellett fontos figyelembe venni a csomagtartó minőségét és tartósságát, hogy hosszú távon is megbízhatóan használható legyen a kerékpáros szállítás során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Ajánlott kerékméret
Termék státusza