Túratrekking e-bike

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

túratrekking e-bike

Noha a, vagy túrakerékpár tökéletesen alkalmas mindennapi közlekedésre is, mégis azoknak ajánlott elsősorban, akik szabadidejükben szívesen indulnak neki egy-egy túrának.

Ezeket a kerékpár-modellek szilárd burkolatú, esetleg föld- illetve murvás úton történő használatra lettek tervezve. A túratrekking e-bike-okat stabil és kényelmes vázgeometria jellemzi, erős átmérőjű, 28"-os kerekekkel országúti, vagy futóbordás mintájú gumikkal vannak felszerelve a kis gördülési ellenállás elérése érdekében. Emellett állítható kormányfejjel rendelkezik a hajlított kormánya.

Felépítése a cross trekking modellekhez nagyon hasonlít, azonban a túratrekking e-bike-okat nemcsak teljes felszereltség jellemzi, hanem még kényelmesebbek is, így sárvédővel, csomagtartóval, agydinamóról működő első és hátsó lámpával, valamint első és hátsó prizmával egyaránt el fel vannak szerelve.

A túratrekking e-bike biciklikben a kényelmet biztosítja még a fent említetteken kívül a teleszkóp is, ami az út egyenetlenségeit hivatott elnyelni annak érdekében, hogy a túrakerékpárunkat bármikor használhassuk. Ezen kerékpárok láncát teljes hosszukban láncvédő védi, ami kifejezetten jól jön, ha éppen normál utcai ruházatban pattannánk nyeregbe.