Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

V fék

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


25termék125
Hűségponttal is
megvásárolható
Spyral ABS fékbetét V-fékhez
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
2 790 Ft 
Online ár: 2 567 Ft
25termék125

A V fék fékpofa az egyik alapvető alkatrésze a V fékrendszernek, amely gyakran használatos mountain bike-okon és trekking kerékpárokon. Ezek a fékpofák közvetlenül érintkeznek a kerékpár felnijével vagy a kerékfelülettel a fékezés során, és felelősek a fékerő átviteléért és a kerék lefékezéséért.

A V fék fékpofák fő jellemzői:

  1. Anyag és kialakítás: A V fék fékpofák általában különböző anyagokból készülhetnek, például gumiból, parafából vagy akár kerámiából. Ezek az anyagok lehetővé teszik a megfelelő fékerőt és kopásállóságot, amelyek fontosak a mountain bike vagy trekking kerékpározás során.
  2. Kopásállóság: A jó minőségű V fék fékpofák hosszabb ideig megőrzik a fékerőt és a hatékonyságot a rendszeres használat során, és ellenállnak a kopásnak és a környezeti hatásoknak.
  3. Fékerő és tapadás: A V fék fékpofák megfelelő fékerőt és tapadást biztosítanak a kerékfelületen, különösen nedves vagy technikás terepen, ami fontos a mountain bike vagy trekking kerékpározás során.
  4. Csere és karbantartás: Fontos, hogy a V fék fékpofákat rendszeresen ellenőrizzük és karbantartsuk, és időben cseréljük ki őket, ha kopás vagy sérülés áll fenn. Ez biztosítja a kerékpár optimális fékezési hatékonyságát és biztonságát.

A V fék fékpofák fontos szerepet játszanak a mountain bike és trekking kerékpárok fékezési teljesítményében és irányíthatóságában. Fontos, hogy a megfelelő típusú és minőségű fékpofákat válasszuk ki a kerékpár típusa és a használati körülmények figyelembevételével, hogy a fékezés mindig hatékony és biztonságos legyen a hegyi vagy terepen történő kerékpározás során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Cserélhető fékgumi
Termék státusza