Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hajlított kormány

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


6termék16
6termék16

A hajlított kormány egy olyan kormánytípus, amelynek a kialakítása ívelt vagy hajlított. Ez a kormányforma elsősorban a sportosabb kerékpárokon, például országúti kerékpárokon, mountain bike-okon és cyclocross kerékpárokon használatos, bár más típusú kerékpárokon is előfordulhat.

A hajlított kormány fő jellemzői:

  1. Aerodinamikai előnyök: Az ívelt vagy hajlított forma lehetővé teszi a kerékpárosnak, hogy alacsonyabb testhelyzetet vegyen fel, ami javíthatja az aerodinamikát és a sebességet, különösen országúti kerékpározás során.
  2. Kontroll és irányíthatóság: A hajlított kormányok általában kiváló irányíthatóságot és kontrollt biztosítanak a kerékpáron, különösen technikásabb terepen vagy nagy sebességek mellett.
  3. Több fogás lehetősége: A hajlított kormányoknak több különböző fogáslehetősége lehet, ami kényelmesebb és változatosabb kézpozíciókat kínál a hosszabb távú kerékpározás során.
  4. Testre szabhatóság: A hajlított kormányok számos különböző formában és méretben elérhetők, így a kerékpáros kiválaszthatja a legmegfelelőbb kialakítást a saját igényeinek és kényelmének megfelelően.

A hajlított kormányok általában könnyűek, szilárdak és tervezették az optimális teljesítményt és kényelmet a sportos kerékpározáshoz. A megfelelően kiválasztott és beállított hajlított kormány hozzájárulhat a kerékpáros teljesítményéhez, kényelméhez és biztonságához, miközben növeli az aerodinamikát és az irányíthatóságot.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Befogó átmérője
Kormány szélessége (mm)
640 - 810
Emelés
12 - 38
Termék státusza