Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Országúti kormány

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


15termék115
Hűségponttal is
megvásárolható
PRO LT Gravel kormány
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
17 790 Ft 
Online ár: 16 367 Ft
15termék115

Az országúti kormány egy olyan kormánytípus, amely kifejezetten az országúti kerékpározás igényeire lett tervezve. Ezek a kormányok általában keskenyek és hajlítottak, hogy lehetővé tegyék a kerékpárosnak a lehető legaerodinamikusabb testhelyzetet az országúti környezetben.

Az országúti kormány fő jellemzői:

  1. Aerodinamikai előnyök: Az országúti kormányok hajlított formája lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy lehajolva, alacsonyabb testhelyzetet vegyen fel, ami javíthatja az aerodinamikát és a sebességet, különösen nagy sebességű országúti kerékpározás során.
  2. Keskeny kialakítás: Az országúti kormányok általában keskenyek, hogy minimalizálják a légellenállást, és lehetővé tegyék a kerékpárosnak, hogy szabadon mozogjon a közlekedésben.
  3. Könnyű súly: Az országúti kormányok általában könnyű anyagokból, például szénszálas kompozitból vagy alumíniumból készülnek, hogy minimalizálják a kerékpár súlyát és javítsák a teljesítményt.
  4. Kiegészítőkkel való kompatibilitás: Az országúti kormányok könnyen testre szabhatók különböző kiegészítőkkel, például markolatokkal, fékkarokkal, sebességváltókkal és egyéb kiegészítőkkel, amelyek segítségével a kerékpáros tovább javíthatja a kényelmet és teljesítményt.

Az országúti kormányok kialakítása kifejezetten a nagy sebességű országúti kerékpározásra optimalizált, és lehetővé teszik a kerékpárosnak, hogy kényelmesen és hatékonyan mozogjon a forgalomban. A megfelelően kiválasztott és beállított országúti kormány hozzájárulhat a kerékpáros teljesítményéhez és kényelméhez, miközben növeli az aerodinamikát és az irányíthatóságot.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Befogó átmérője
Kormány szélessége (mm)
380 - 460
Reach (mm)
65 - 83
Drop (mm)
105 - 130
Flare (°)
2 - 20
Termék státusza