Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Ahead

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


4termék14
4termék14

Az Ahead kormánycsapágy egy alapvető és fontos alkatrész a modern kerékpárok kormányának és villa szárának rendszerében. Ez a típusú kormánycsapágyrendszer jellemzően alkalmazható a modern kerékpárokban, különösen az országúti, hegyi és városi kerékpárokban. Az Ahead kormánycsapágy rendszer két fő alkatrészből áll:

  1. Felső csapágyház (felső kormánycsapágy): Ez az alkatrész a kormány villa szárára van felszerelve, és lehetővé teszi a kormány mozgását a villa száron. A felső csapágyház tartalmazza a csapágyakat és a tömítéseket, amelyek lehetővé teszik a sima és stabil kormányzást.
  2. Alsó csapágyház (alsó kormánycsapágy): Ez az alkatrész a kerékpár vázában van elhelyezve, és a villa szár alsó részére van felszerelve. Az alsó csapágyház biztosítja a villa szár stabil rögzítését a vázban, és lehetővé teszi a sima kormányzást és a kerékpár irányítását.

Az Ahead kormánycsapágyrendszer előnyei közé tartozik a könnyű súly, a kiváló teljesítmény és a könnyű karbantarthatóság. Ezek az előnyök hozzájárulnak a kerékpáros kényelemhez és vezethetőséghez, valamint a karbantartás egyszerűségéhez és hatékonyságához.

Fontos megjegyezni, hogy az Ahead kormánycsapágyak különböző méretűek lehetnek a kerékpár vázának és villa szárának méretéhez igazodva. A megfelelő méret kiválasztása és a helyes telepítés kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy a kormánycsapágyrendszer megfelelően működjön és biztosan rögzüljön a kerékpáron.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Villanyak méret
Termék státusza