Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Ahead

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


31termék131
Hűségponttal is
megvásárolható
BBB HighSix (BHS-28) ahead kormányszár
Ajánlataink:
Időszakos akció
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
17 990 Ft 
Online ár: 11 700 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
PRO LT 6 kormányszár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
16 490 Ft 
Online ár: 15 171 Ft
31termék131

Az Ahead kormányfej egy alkatrész a kerékpárok kormányozásának rendszerében, amely lehetővé teszi a kormány és a villacső rögzítését, valamint a villa és a kormánycsapágy rögzítését. Ez a típusú kormányfej gyakran használatos modern kerékpárokban, és számos előnnyel jár a hagyományos menetes kormányfejekhez képest.

Az Ahead kormányfej fő jellemzői:

  1. Könnyű súly: Az Ahead kormányfejek általában könnyűek, mivel nincsenek menetes csapágyak, amelyeket hozzá kellene adni a súlyhoz.
  2. Jobb szilárdság és merevség: Az Ahead kormányfejek általában jobb merevséget és szilárdságot biztosítanak, mivel a kormánycsapágyat közvetlenül a villacsőbe rögzítik, így kevesebb mozgást engednek meg a kormányon.
  3. Egyszerűbb telepítés: Az Ahead kormányfejek egyszerűbben telepíthetők, mivel nem igényelnek menetet a kormányváltóak és a villacső számára.
  4. Tartósság és megbízhatóság: Az Ahead kormányfejek általában erős és tartós anyagokból készülnek, mint például alumínium vagy karbon, hogy ellenálljanak a rendszeres használatnak és az ütéseket jelentősebb terheléseknek.

Az Ahead kormányfejek különféle méretekben és kialakításokban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző kerékpárok és kerékpárosok igényeinek. Fontos a megfelelő méret és típus kiválasztása az adott kerékpárhoz és kerékpáros igényeihez. A megfelelően beállított és karbantartott Ahead kormányfej hozzájárulhat a kerékpár stabilitásához, kormányozhatóságához és kényelméhez a kerékpározás során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Villanyak csatlakozása
Kormányszár hossza
35 - 130
Állítható dőlésszög
Befogó átmérője
Villanyak méret
Termék státusza