Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hagyományos

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


2termék12
2termék12

A hagyományos kormányfej egy olyan alkatrész a kerékpárok kormányozási rendszerében, amely lehetővé teszi a kormány és a villa rögzítését, valamint a kormánycsapágy rögzítését. Ez a típusú kormányfej régebbi vagy egyszerűbb kerékpárokon gyakran használatos, és eltérő tulajdonságokkal rendelkezik az Ahead kormányfejektől.

A hagyományos kormányfej fő jellemzői:

  1. Menetes kialakítás: A hagyományos kormányfejek menetes csapágyakat használnak a kormánycsapágy és a villa rögzítéséhez. A menetes kialakítás lehetővé teszi a kormány magasságának és a kormánylapátok beállításának könnyű módosítását.
  2. Könnyen cserélhető kormány: A menetes kormányfejek könnyen cserélhetők, és lehetővé teszik a kerékpáros számára, hogy más típusú vagy méretű kormányt válasszon a kényelmesebb és hatékonyabb kerékpározás érdekében.
  3. Tradicionális kialakítás: A hagyományos kormányfejek általában hagyományosabb megjelenést kölcsönöznek a kerékpárnak, ami vonzó lehet azoknak, akik preferálják a klasszikus kerékpár stílust.
  4. Tartósság és megbízhatóság: A hagyományos kormányfejek általában erős és tartós anyagokból készülnek, például acélból vagy alumíniumból, hogy ellenálljanak a rendszeres használatnak és a különböző terheléseknek.

A hagyományos kormányfejek különféle méretekben és kialakításokban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző kerékpárok és kerékpárosok igényeinek. Fontos a megfelelő méret és típus kiválasztása az adott kerékpárhoz és kerékpáros igényeihez. A megfelelően beállított és karbantartott hagyományos kormányfej hozzájárulhat a kerékpár stabilitásához, kormányozhatóságához és kényelméhez a kerékpározás során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Villanyak csatlakozása
Állítható dőlésszög
Befogó átmérője
Villanyak méret
Termék státusza