Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

20 coll

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


36termék136
Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Parallax 20x1,75 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
3 790 Ft 
Online ár: 3 487 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Elevation 20x1,95 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
3 890 Ft 
Online ár: 3 579 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Schwalbe Kojak Perf 20" külső gumi
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
10 390 Ft 
Online ár: 9 871 Ft
36termék136

A 20 coll külsőgumi egy olyan kerékpárgumi, amelyet általában kisebb méretű kerékpárokon használnak, például gyerek kerékpárokon vagy kis méretű összecsukható kerékpárokon. Ezek a gumik 20 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, és számos változatban elérhetők a különböző felhasználási területek és kerékpártípusok igényeinek kielégítésére.

A 20 coll külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: A 20 hüvelykes átmérő ideális a kisebb kerékpárokhoz, például a gyerek kerékpárokhoz vagy az összecsukható kerékpárokhoz.
  2. Szélesség: A gumik elérhetők különböző szélességekben, hogy megfeleljenek a különféle kerékpár típusok és használati körülmények igényeinek. Például a városi kerékpárokhoz általában keskenyebb gumikat választanak, míg a terepkerékpárokhoz szélesebbeket.
  3. Profilminta: A gumik profilmintája változó lehet a különböző típusú kerékpárokhoz és felhasználási területekhez. Például a sima felületű profilminta jellemző a városi kerékpárokon, míg a mélyebb mintázatú profilminta inkább a terepkerékpárokhoz és a túrakerékpárokhoz kapcsolódik.
  4. Anyag: Az alacsonyabb átmérőjű külsőgumik általában könnyebb anyagokból készülnek, hogy minimalizálják a kerékpár súlyát és javítsák a teljesítményt.

Fontos megjegyezni, hogy a 20 coll külsőgumik általában könnyű, kis méretű kerékpárokon használatosak, és különféle típusú gumikat kínálnak az adott kerékpár típusának és felhasználási területének megfelelően. Fontos a megfelelő típusú és méretű külsőgumi kiválasztása a kerékpár típusa és a tervezett felhasználás figyelembevételével.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
28 - 62
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza