Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

20 coll alatt

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


23termék123
Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Elevation 16x1,75 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
3 190 Ft 
Online ár: 2 935 Ft
23termék123

A 20 coll alatti külsőgumi olyan kerékpáralkatrész, amelyet gyakran használnak kisebb méretű kerékpárokon, például gyerek kerékpárokon vagy kis méretű összecsukható kerékpárokon. Ezek a gumik kisebb átmérővel rendelkeznek, ami ideális a kisebb kerékpárokhoz és a könnyebb manőverezéshez.

A 20 coll alatti külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: Ezek a gumik általában 20 hüvelykes vagy annál kisebb átmérővel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a kisebb kerékpároknak.
  2. Szélesség: A 20 coll alatti külsőgumik különböző szélességekben elérhetők, hogy megfeleljenek a különféle kerékpár típusok és használati körülmények igényeinek.
  3. Profilminta: A gumik profilmintája változó lehet a különböző típusú kerékpárokhoz és felhasználási területekhez. Például a sima felületű profilminta jellemző a városi kerékpárokon, míg a mélyebb mintázatú profilminta inkább a terepkerékpárokhoz és a túrakerékpárokhoz kapcsolódik.
  4. Anyag: Az alacsonyabb átmérőjű külsőgumik általában könnyebb anyagokból készülnek, hogy minimalizálják a kerékpár súlyát és javítsák a teljesítményt.

Fontos megjegyezni, hogy a 20 coll alatti külsőgumi mérete a gyermekkerékpárok mellett az összecsukható kerékpárok esetében is gyakori lehet. Ezek a gumik általában könnyű, kis méretű kerékpárokon használatosak, és különféle típusú gumikat kínálnak az adott kerékpár típusának és felhasználási területének megfelelően. Fontos a megfelelő típusú és méretű külsőgumi kiválasztása a kerékpár típusa és a tervezett felhasználás figyelembevételével.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
32 - 62
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza