Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

24 coll

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


25termék125
Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Elevation 24x1,75 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 290 Ft 
Online ár: 3 947 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Hornet 24x2,0 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
4 290 Ft 
Online ár: 3 947 Ft
25termék125

A 24 coll külsőgumi olyan kerékpárgumi, amelyet általában a közepes méretű gyerek kerékpárokhoz használnak. Ezek a gumik 24 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, és különböző típusú és mintázatú változatokban elérhetők a különböző felhasználási területek és kerékpártípusok igényeinek kielégítésére.

A 24 coll külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: A 24 hüvelykes átmérő ideális a közepes méretű gyerek kerékpárokhoz. Ezek a gumik jó egyensúlyt és stabilitást biztosítanak a gyermekek számára kerékpározás közben.
  2. Szélesség: A gumik elérhetők különböző szélességekben, hogy megfeleljenek a különféle kerékpár típusok és használati körülmények igényeinek. Például a városi kerékpárokhoz általában keskenyebb gumikat választanak, míg a terepkerékpárokhoz szélesebbeket.
  3. Profilminta: A gumik profilmintája változó lehet a különböző típusú kerékpárokhoz és felhasználási területekhez. Például a sima felületű profilminta jellemző a városi kerékpárokon, míg a mélyebb mintázatú profilminta inkább a terepkerékpárokhoz és a túrakerékpárokhoz kapcsolódik.
  4. Anyag: Az alacsonyabb átmérőjű külsőgumik általában könnyebb anyagokból készülnek, hogy minimalizálják a kerékpár súlyát és javítsák a teljesítményt.

Fontos megjegyezni, hogy a 24 coll külsőgumik általában a közepes méretű gyerek kerékpárokon használatosak, és különféle típusú gumikat kínálnak az adott kerékpár típusának és felhasználási területének megfelelően. Fontos a megfelelő típusú és méretű külsőgumi kiválasztása a kerékpár típusa és a tervezett felhasználás figyelembevételével.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
37 - 60
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza