Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

26 coll MTB

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


Hűségponttal is
megvásárolható
KLS Attack 26x2,1 30TPI köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
6 190 Ft 
Online ár: 5 695 Ft
 

A 26 coll MTB (Mountain Bike) külsőgumi egy olyan kerékpárgumi, amelyet gyakran használnak a hagyományos hegyikerékpárokon. Ezek a gumik 26 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, és különböző típusú és mintázatú változatokban elérhetők a különböző terepfajták és kerékpártípusok igényeinek kielégítésére.

A 26 coll MTB külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: A 26 hüvelykes átmérő egy hagyományos méret az MTB kerékpároknál, amelyet sok évig széles körben használtak a hegyikerékpározásban. Bár az utóbbi években népszerűbbé váltak a nagyobb átmérőjű kerekek (pl. 27,5 coll és 29 coll), a 26 coll továbbra is népszerű választás marad sok kerékpáros számára.
  2. Szélesség: A gumik elérhetők különböző szélességekben, amelyek befolyásolják a tapadást, a kormányozhatóságot és az ellenállást különböző terepen. A szélesebb gumik általában jobb tapadást és stabilitást biztosítanak durva terepen, míg a keskenyebb gumik jobb gördülési ellenállást és sebességet kínálnak síkabb felületeken.
  3. Profilminta: A gumik profilmintája változó lehet a különböző terepekhez és felhasználási területekhez. Például a mélyebb mintázatú, agresszív profilminta jobb tapadást és kezelhetőséget nyújt technikás terepen és saras talajon, míg a sima felületű mintázat jobb gördülési ellenállást és sebességet biztosít aszfalton és sima terepen.
  4. Anyag: Az MTB külsőgumik általában strapabíró gumikeverékből készülnek, hogy ellenálljanak a terepviszonyok által okozott sérüléseknek és kopásnak.

Fontos megjegyezni, hogy a 26 coll MTB külsőgumik sokféle típusban és kivitelben elérhetők a kerékpárhasználók széles körének igényeihez és preferenciáihoz. Fontos a megfelelő típusú és méretű külsőgumi kiválasztása a kerékpár típusa, a tervezett terep és a kerékpáros egyéni igényei figyelembevételével.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
47 - 120
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza