Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

29 coll MTB

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys KLS Attack 29x2,1 köpeny
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
5 690 Ft 
Online ár: 5 235 Ft
 

A 29 coll MTB (Mountain Bike) külsőgumi egy népszerű kerékpárgumi típus, amelyet gyakran használnak a modern hegyikerékpárokon. Ezek a gumik 29 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, és széles körben elérhetők különböző típusú és mintázatú változatokban, hogy kielégítsék a különböző terepfajták és kerékpártípusok igényeit.

A 29 coll MTB külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: A 29 hüvelykes átmérő a legnagyobb közös méret az MTB kerékpároknál, és egyre népszerűbb választás a hegyikerékpározók körében. A nagyobb átmérővel rendelkező kerekek előnyei közé tartozik a jobb gördülési teljesítmény, a nagyobb sebesség és a nagyobb akadályképesség terepen.
  2. Szélesség: A gumik elérhetők különböző szélességekben, amelyek befolyásolják a tapadást, a kormányozhatóságot és az ellenállást különböző terepen. A szélesebb gumik általában jobb tapadást és stabilitást biztosítanak durva terepen, míg a keskenyebb gumik jobb gördülési ellenállást és sebességet kínálnak síkabb felületeken.
  3. Profilminta: A gumik profilmintája változó lehet a különböző terepekhez és felhasználási területekhez. Például a mélyebb mintázatú, agresszív profilminta jobb tapadást és kezelhetőséget nyújt technikás terepen és saras talajon, míg a sima felületű mintázat jobb gördülési ellenállást és sebességet biztosít aszfalton és sima terepen.
  4. Anyag: Az MTB külsőgumik általában strapabíró gumikeverékből készülnek, hogy ellenálljanak a terepviszonyok által okozott sérüléseknek és kopásnak.

Fontos megjegyezni, hogy a 29 coll MTB külsőgumik széles választékban elérhetők, és különböző típusokban és kivitelekben állnak rendelkezésre az egyéni igények és kerékpártípusok figyelembevételével. A megfelelő típusú és méretű külsőgumi kiválasztása segíthet javítani a kerékpár teljesítményét és kényelmét a különböző terepeken és körülmények között.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
35 - 65
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza