Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Országúti / Trekking

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


 

Az országúti/trekking külsőgumi olyan kerékpárgumi, amelyet általában országúti vagy trekking kerékpárokon használnak. Ezek a gumik olyan általános felhasználásra készültek, amelyek lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy különböző útviszonyok között kényelmesen és hatékonyan kerékpározhassanak.

Az országúti/trekking külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: Ezek a gumik általában 700c átmérőjűek, ami az egyik leggyakoribb méret az országúti és trekking kerékpároknál. A 700c méret nagy sebességet és jó gördülési tulajdonságokat biztosít.
  2. Szélesség: Az országúti/trekking gumik különböző szélességekben elérhetők, hogy kielégítsék a különféle felhasználási igényeket. Általában vékonyabbak lehetnek, mint a terepkerékpárokhoz használt gumik, de szélesebbek lehetnek, mint az átlagos országúti gumik, hogy jobb stabilitást és kényelmet nyújtsanak a különböző útviszonyokon.
  3. Profilminta: Az országúti/trekking gumik profilmintája általában kevésbé agresszív, mint a terepkerékpárokhoz használt gumiké. Ezek a gumik általában sima vagy közepesen mintázott profilmintával rendelkeznek, amelyek jó tapadást és gördülési tulajdonságokat biztosítanak aszfalton és enyhén murvás utakon egyaránt.
  4. Anyag: Az országúti/trekking gumik általában strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a rendszeres használat során fellépő kopásnak és sérülésnek. Ezek az anyagok általában könnyűek és kiváló minőségűek, hogy biztosítsák a hatékony kerékpározást hosszú távon.

Fontos megjegyezni, hogy az országúti/trekking gumik széles választékban elérhetők, és különböző típusokban és kivitelekben állnak rendelkezésre az egyéni igények és a tervezett kerékpározási körülmények figyelembevételével. A megfelelő típusú és méretű országúti/trekking külsőgumi kiválasztása jelentősen javíthatja a kerékpár teljesítményét és kényelmét különböző útviszonyok között.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
23 - 62
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza