Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Markolatváltóhoz

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


5termék15
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Hollandgrip Short markolat
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
6 190 Ft 
Online ár: 5 695 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Hollandgrip Short markolat
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
6 190 Ft 
Online ár: 5 695 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
BBB Ergotechset (BHG-88) markolat
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
15 990 Ft 
Online ár: 14 711 Ft
5termék15

A markolatváltó markolatok olyan speciális markolatok, amelyeket a kerékpárok váltókarjainak elhelyezésére terveztek. Ezek a markolatok lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy könnyen és kényelmesen váltani tudjanak a sebességváltó rendszerekben anélkül, hogy le kellene váltaniuk a kezüket a markolatról.

Néhány jellemzőjük:

  1. Ergonómia: A markolatváltó markolatok általában ergonomikusan tervezettek, hogy kényelmes fogást és könnyű hozzáférést biztosítsanak a váltókarokhoz. Ezek a markolatok általában domborítottak vagy profilozottak a jobb tapadás és kényelem érdekében.
  2. Kialakítás: A markolatváltó markolatok különböző kialakításúak lehetnek attól függően, hogy melyik típusú váltókarral használják őket. Például a Shimano, SRAM és Campagnolo váltókarakhoz különböző markolatok kaphatók.
  3. Anyag: Ezek a markolatok általában strapabíró anyagokból készülnek, például gumi, szilikon vagy műanyag, hogy ellenálljanak a kopásnak és az időjárás viszontagságainak.
  4. Kompatibilitás: Fontos ellenőrizni, hogy a kiválasztott markolatváltó kompatibilis-e a kerékpár váltórendszerével. Különböző típusú váltókarakhoz különböző markolatok kaphatók, ezért fontos figyelembe venni a váltórendszer márkáját és típusát.

A megfelelő markolatváltó kiválasztása fontos a kényelem és az irányíthatóság szempontjából, különösen hosszabb távú kerékpározás során. Érdemes kipróbálni többféle markolatot, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet az egyéni igényeinknek és kényelmi preferenciáinknak megfelelően.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Kialakítás
Termék státusza