Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Négyszögtengelyes

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


8termék18
8termék18

A négyszögtengelyes monoblokk (négyzet alakú tengelytörzs vagy quadro-tengely) egy speciális tengelykialakítás, amely egybeforrott, masszív alkatrészként van kialakítva. Ez az alkatrész egy négyzet alakú keresztmetszetű tengely, amely egységes egészet alkot a hagyományos, különálló tengelytörzsekből álló tengelyekkel szemben.

A négyszögtengelyes monoblokk fő jellemzői:

  1. Masszív konstrukció: A monoblokk kialakítású tengely masszív és egységes darab, ami rendkívül merev és ellenálló a nyomatékoknak és a terhelésnek. Ezáltal javíthatja a hajtás hatékonyságát és az energiaátvitelt.
  2. Pontos illeszkedés: Mivel a tengely egybeforrott egység, nincsenek illesztési pontok vagy csatlakozási helyek, amelyek hajlamosak lehetnek a kopásra vagy a lazaságra. Ez elősegítheti a hajtásrendszer pontosabb és stabilabb működését.
  3. Könnyebb karbantartás: A monoblokk kialakítású tengelyek gyakran könnyebben karbantarthatók és tisztíthatók, mivel nincsenek bonyolult illesztések vagy részek, amelyek megnehezíthetik a hozzáférést.
  4. Csökkentett súly: Mivel a monoblokk kialakítású tengelyek kevesebb részből állnak, általában könnyebbek a hagyományos tengelyeknél. Ez javíthatja a kerékpár teljesítményét és kezelhetőségét.

A négyszögtengelyes monoblokkok általában különféle kerékpártípusokban használhatók, beleértve az országúti kerékpárokat, a mountain bike-okat és a trekking kerékpárokat. Ezek a tengelyek gyakran nagyobb merevséget és hatékonyságot biztosítanak a hajtási rendszerben, ami különösen fontos lehet az erőteljes pedálozás és a gyorsítás során. Fontos megjegyezni, hogy a megfelelő tengely típusának kiválasztása és beállítása a kerékpár típusától, a terhelési feltételektől és a felhasználói preferenciáktól függően változhat.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Tengely kapcsolat
Tengely hossz
Középcsapágyház
Termék státusza