Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Octalink

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


8termék18
Hűségponttal is
megvásárolható
Shimano BB-ES51 Octalink Monoblokk
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 10-15 nap
Rendelhető
16 690 Ft 
Online ár: 15 355 Ft
8termék18

Az Octalink monoblokk egy speciális kialakítású hajtóműrendszer, amelyet a Shimano fejlesztett ki a kerékpárokhoz. Ez egy olyan tengelyrendszer, amely a hagyományos négyzet alakú tengelytörzsökkel szemben az Octalink nevű, nyolcszögletes alakú tengelytörzsre épül.

Az Octalink monoblokk fő jellemzői:

  1. Nyolcszögletes tengelytörzs: Az Octalink rendszerben a tengelytörzs nyolcszögletes keresztmetszettel rendelkezik, ami pontosabb és szorosabb illeszkedést biztosít a hajtómű kúpja és a tengely között. Ez növeli a hajtómű merevségét és hatékonyságát.
  2. Monoblokk kialakítás: Az Octalink monoblokk egy integrált, masszív alkatrész, ami javítja a tengely merevségét és ellenálló képességét a terhelésekkel és nyomatékokkal szemben.
  3. Jobb energiaátvitel: A pontos illeszkedés és a merev kialakítás miatt az Octalink rendszer hatékonyabb energiaátvitelt tesz lehetővé a pedálozás során. Ez növeli a kerékpár teljesítményét és hatékonyságát.
  4. Könnyű karbantartás: Az Octalink monoblokk kialakítású hajtóművek általában könnyen karbantarthatók és szerelhetők, ami segíti a gyorsabb és hatékonyabb karbantartást.

Az Octalink monoblokk rendszere általában különböző kerékpártípusokban használható, beleértve az országúti, mountain bike és trekking kerékpárokat is. Ez a rendszer kiválóan alkalmas azoknak a kerékpárosoknak, akik nagyobb merevséget és hatékonyságot keresnek a hajtóműrendszerükben. Fontos megjegyezni, hogy az Octalink monoblokk rendszerhez tartozó hajtóművek és alkatrészek kompatibilisek kell legyenek egymással, így fontos a megfelelő alkatrészek kiválasztása és beállítása a kerékpáron.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Tengely kapcsolat
Tengely hossz
Középcsapágyház
Termék státusza