Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Első gyermekülések

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


11termék111
Hűségponttal is
megvásárolható
Bobike Go Mini első gyerekülés
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
25 290 Ft 
Online ár: 22 761 Ft
11termék111

Első gyermekülés


Gyakori jelenség az utakon a gyermeket szállító kerékpáros. Míg régebben jellemzően a hátsó gyermekülésben utaztak a gyerekek, ma már több lehetőség is adott a szállításukra – például az előre szerelhető kerékpáros gyermekülés használata.


A homlokcsőre,felső, vagy alsó vázcsőre rögzíthető gyermekülés 7-8 hónapos kor feletti gyerekek szállítására ajánlott, felhelyezése konzolok segítségével történik. Sok szülő jobban szereti, ha előtte utazik a gyerek, de figyelembe kell venni, hogy elől csak 15 kg-os súlyhatárig biztonságos az utaztatás, mert a fölött túl nagy elől a bicikli terhelése, illetve a kilátást, a szabad mozgást is akadályozza a nagyobb gyermek.


Az első kerékpáros gyermekülésben utazó gyereket három- vagy ötpontos biztonsági öv védi. Ez megfelelő, biztonságos rögzítést nyújt, a gyerek nem tudja magától kicsatolni az öveket. Az ülés maga párnázott, strapabíró, ellenáll a csapadéknak és részint a napfénynek is. Bizonyos modellekről a párnák levehetőek és moshatóak. A gyermek kényelmét utazás közben lábtartók növelik, amelyek mérethez igazíthatóak.


A gyermekülés külső része nagyon masszív, a szabványoknak megfelelő anyagból készül. A biztonságérzet növelése érdekében egyes gyermekülések leszerelhető kapaszkodóval rendelkeznek, míg más modellekre szélfogó panel szerelhető, ami védi a gyermeket a környezeti hatásoktól.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Termék státusza