Első gyermekülések

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Első gyermekülés


Gyakori jelenség az utakon a gyermeket szállító kerékpáros. Míg régebben jellemzően a hátsó gyermekülésben utaztak a gyerekek, ma már több lehetőség is adott a szállításukra – például az előre szerelhető kerékpáros gyermekülés használata.


A homlokcsőre,felső, vagy alsó vázcsőre rögzíthető gyermekülés 7-8 hónapos kor feletti gyerekek szállítására ajánlott, felhelyezése konzolok segítségével történik. Sok szülő jobban szereti, ha előtte utazik a gyerek, de figyelembe kell venni, hogy elől csak 15 kg-os súlyhatárig biztonságos az utaztatás, mert a fölött túl nagy elől a bicikli terhelése, illetve a kilátást, a szabad mozgást is akadályozza a nagyobb gyermek.


Az első kerékpáros gyermekülésben utazó gyereket három- vagy ötpontos biztonsági öv védi. Ez megfelelő, biztonságos rögzítést nyújt, a gyerek nem tudja magától kicsatolni az öveket. Az ülés maga párnázott, strapabíró, ellenáll a csapadéknak és részint a napfénynek is. Bizonyos modellekről a párnák levehetőek és moshatóak. A gyermek kényelmét utazás közben lábtartók növelik, amelyek mérethez igazíthatóak.


A gyermekülés külső része nagyon masszív, a szabványoknak megfelelő anyagból készül. A biztonságérzet növelése érdekében egyes gyermekülések leszerelhető kapaszkodóval rendelkeznek, míg más modellekre szélfogó panel szerelhető, ami védi a gyermeket a környezeti hatásoktól.