Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Első gyermekülések

 

Első gyermekülés


Gyakori jelenség az utakon a gyermeket szállító kerékpáros. Míg régebben jellemzően a hátsó gyermekülésben utaztak a gyerekek, ma már több lehetőség is adott a szállításukra – például az előre szerelhető kerékpáros gyermekülés használata.


A homlokcsőre,felső, vagy alsó vázcsőre rögzíthető gyermekülés 7-8 hónapos kor feletti gyerekek szállítására ajánlott, felhelyezése konzolok segítségével történik. Sok szülő jobban szereti, ha előtte utazik a gyerek, de figyelembe kell venni, hogy elől csak 15 kg-os súlyhatárig biztonságos az utaztatás, mert a fölött túl nagy elől a bicikli terhelése, illetve a kilátást, a szabad mozgást is akadályozza a nagyobb gyermek.


Az első kerékpáros gyermekülésben utazó gyereket három- vagy ötpontos biztonsági öv védi. Ez megfelelő, biztonságos rögzítést nyújt, a gyerek nem tudja magától kicsatolni az öveket. Az ülés maga párnázott, strapabíró, ellenáll a csapadéknak és részint a napfénynek is. Bizonyos modellekről a párnák levehetőek és moshatóak. A gyermek kényelmét utazás közben lábtartók növelik, amelyek mérethez igazíthatóak.


A gyermekülés külső része nagyon masszív, a szabványoknak megfelelő anyagból készül. A biztonságérzet növelése érdekében egyes gyermekülések leszerelhető kapaszkodóval rendelkeznek, míg más modellekre szélfogó panel szerelhető, ami védi a gyermeket a környezeti hatásoktól.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 690 Ft - 39 190 Ft
Gyártó
Méret
Szín