Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátsó gyermekülések

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


48termék148
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Keeper 30 hátsó gyermekülés
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
42 290 Ft 
Online ár: 38 061 Ft
48termék148

Hátsó gyermekülés


A kerékpárral történő szállítás lehetőségei számos opcióval bővültek az elmúlt években, és nincs ez másképp a gyermekszállítás területén sem – azonban ennek legnépszerűbb eszköze továbbra is a hátra szerelhető gyermekülés. Nem véletlenül, hiszen biztonságos, kényelmes a kerékpáros és a gyermek számára is, és tovább használható, mint a 15 kg-os súlyhatárral bíró előre szerelhető gyermekülés. A hátsó gyermekülés maximum 22 kg-ra van tervezve. Kialakítása megfelel a szabványos előírásoknak, és biztonságos szállítást tesz lehetővé.


A gyermekülés konzollal rögzíthető a vázra – az ehhez szükséges eszközöket vásárláskor tartalmazza a csomag. Ez a rögzítés nem azonos a csomagtartóra történő rögzítéssel, ugyanis a konzolos gyermekülés felszereléséhez nincs szükség hátsó csomagtartóra. Mindkét verzió megfelelő, de a tapasztalatok alapján a vázkonzolos gyermekülés kényelmesebb a hátsó csomagtartóra rögzíthetőnél.


Külső borítása masszív, oldalfala erősített, védi a gyerek lábát a küllőktől. Három- vagy ötpontos, állítható magasságú biztonsági öv felel a gyerek helyben tartásáért. Ez biztonságos rögzítést nyújt, a gyermek nem tudja magától kicsatolni az öveket. Az ülés párnázott, strapabíró, ellenáll a csapadéknak és gyakran a napfénynek is. Bizonyos modellekről a párnák levehetőek és moshatóak. A gyermek kényelmét utazás közben lábtartók növelik, amelyek mérethez igazíthatóak.


A kerékpáros gyermekülés hátuljára fényvisszaverő elemek szerelhetőek a láthatóság fokozása érdekében.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Kialakítás
Termék státusza