Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Első kosarak

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


23termék123
23termék123

Kosár előre


Minden hobbikerékpáros számára, aki főként településen belüli közlekedésre használja a kerékpárját, és azzal jár vásárolni is, nagy segítséget jelent egy kerékpáros kosár. A hatalmas választékban sok szempont alapján lehet válogatni, kinél a praktikum az elsődleges megfontolás, kinél a stílus.


A bicikli elejére rögzíthető kosarak készülhetnek fémből, műanyagból, textilből, de fűzfából – azaz vesszőből fonva – is. Teherbírásuk változó, de a legnagyobb súlyt a fémhálós kosarak képesek hordozni. Nem feltétlenül kell persze nagyon megpakolható kosarat választani, ha kényelmetlennek érzi a kerékpáros a bicikli elejére nehezedő terhelést.


Az első kosár lehet levehető vagy fix. A rögzítés általában adapterek segítségével történik a kormányra vagy a kormányszárra. A leszerelés nagyon könnyű, így ha bevásárláshoz is szeretné használni valaki a kosarát, nem csak olyan modellre eshet a választása, amelyet elég felakasztani a kormányra.


Alapvetően strapabíróak a biciklis kosarak, a textilkosarakhoz kapható esővédő huzat is, amely megoldja a rakomány szárazon tartását.
Állatszállításra alkalmas kosarakat is lehet kapni, ezekre egy nagyobb eső-és napvédő fedél van szerelve, amelyet fel lehet hajtani.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 306 Ft - 22 942 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja