Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátsó kosarak

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


7termék17
Hűségponttal is
megvásárolható
Adriatica Retro kosár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
3 990 Ft 
Online ár: 3 591 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bikefun Basic hátsó kosár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
6 490 Ft 
Online ár: 5 841 Ft
7termék17

Kosár hátra


Azok a kerékpárosok, akik főleg településeken belül közlekednek biciklijükkel, szükségszerűen gyakran szállítanak valamilyen csomagot. A szállítás legkényelmesebb módja, ha kerékpáros kosárral szerelik föl biciklijüket. Első és hátsó kosarakat is lehet kapni, mindenki eldöntheti, hogy számára melyik az előnyösebb.


A bicikli hátuljára, azaz a csomagtartóra rögzíthető kosarakat fixen vagy levehető változatban lehet felszerelni. A fix rögzítés csavarokkal, pántokkal vagy gyorskötözővel oldható meg, a levehető kosarakat legtöbbször adapterek segítségével lehet a csomagtartóra helyezni. A kosarat a csomagtartó oldalához is lehet rögzíteni – az ilyen kosarak általában fémből készülnek.


A bicikli hátuljára rögzíthető kosarak készülhetnek fémből, műanyagból vagy fűzfából – azaz vesszőből fonva – is. Teherbírásuk változó, a legnagyobb súlyt a fémhálós kosarak képesek hordozni. A kerékpáros kosarak alapvetően strapabíróak, és esetleg a kosárra illeszkedő esővédő huzattal be lehet takarni, hogy biztosan megóvjuk a szállítmányt. A csomag védelmére rögzítő pántokat is be lehet szerezni, amelyek helyben tartják a kosár tartalmát.


Biciklis kosarakat állatszállító változatban is lehet kapni, ezekre egy nagyobb fémhálós fedél van szerelve, hogy biztonságosan utazzon a kisállat.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Termék státusza