Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátsó kosarak

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


10termék110
Hűségponttal is
megvásárolható
Adriatica Retro kosár
Gyártó:
Adriatica
Rendelhető
Bolti ár: 2 990 Ft 
Online ár: 2 542 Ft
10termék110

Kosár hátra


Azok a kerékpárosok, akik főleg településeken belül közlekednek biciklijükkel, szükségszerűen gyakran szállítanak valamilyen csomagot. A szállítás legkényelmesebb módja, ha kerékpáros kosárral szerelik föl biciklijüket. Első és hátsó kosarakat is lehet kapni, mindenki eldöntheti, hogy számára melyik az előnyösebb.


A bicikli hátuljára, azaz a csomagtartóra rögzíthető kosarakat fixen vagy levehető változatban lehet felszerelni. A fix rögzítés csavarokkal, pántokkal vagy gyorskötözővel oldható meg, a levehető kosarakat legtöbbször adapterek segítségével lehet a csomagtartóra helyezni. A kosarat a csomagtartó oldalához is lehet rögzíteni – az ilyen kosarak általában fémből készülnek.


A bicikli hátuljára rögzíthető kosarak készülhetnek fémből, műanyagból vagy fűzfából – azaz vesszőből fonva – is. Teherbírásuk változó, a legnagyobb súlyt a fémhálós kosarak képesek hordozni. A kerékpáros kosarak alapvetően strapabíróak, és esetleg a kosárra illeszkedő esővédő huzattal be lehet takarni, hogy biztosan megóvjuk a szállítmányt. A csomag védelmére rögzítő pántokat is be lehet szerezni, amelyek helyben tartják a kosár tartalmát.


Biciklis kosarakat állatszállító változatban is lehet kapni, ezekre egy nagyobb fémhálós fedél van szerelve, hogy biztonságosan utazzon a kisállat.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 541 Ft - 23 452 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja