Csomagszállítók

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Csomagszállító utánfutó


A kerékpáros utánfutóknak két típusa van: az egyikben gyermeket, a másikban csomagot lehet szállítani.


A kerékpárhoz csatlakoztatható masszív, könnyű rögzítésű csomagszállító utánfutó súlyhatára változó: vannak, amelyek 30, míg mások 60 kg-nyi súly szállítására képesek, és közel másfélszeres terhelést bírnak, ha kézikocsiként használják őket. Saját súlyuk általában néhány kiló.


Gyakran az áruszállítás eszközei ezek a csomagszállító utánfutók. Alacsony súlypontjuk miatt könnyű velük közlekedni, jól kiegyensúlyozottak, így nagyon nehezen borulnak fel. Igényel egy kis gyakorlást, hogy a kerékpáros hozzászokjon a hátulsó súlyhoz. Az észrevehetőség növelése érdekében ajánlatos helyzetjelző zászlót elhelyezni az utánfutón.


Vannak nyitott utánfutók, amelyeknél csomagrögzítő pánttal lehet stabilizálni a rakományt, ezek akár állatszállításra is alkalmasak lehetnek a megfelelő felső keret használatával, és vannak zárt, textilből készült csomagterű utánfutók is. Utóbbiak lehetnek gyárilag vízlepergetőek, de esővédő huzatot is lehet rájuk kapni, amely megvédi a rakományt a megázástól.


A csomagszállító utánfutó láthatóságát a rajta elhelyezett prizmák növelik.