Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Gyermekszállítók

2termék12
2termék12

Gyerekszállító utánfutó


Mindazon kerékpárosok számára, akik nem szeretnének a kerékpárjukra gyerekülést szerelni, vagy két gyermek szállítását kell megoldaniuk, jó lehetőséget kínál a gyermekszállító utánfutó használata.


Ez a kétkerekű szerkezet a kerékpárhoz csatlakoztatható, rögzítése nagyon egyszerű. Egy- vagy kétszemélyes, azaz két gyermek szállítására is alkalmas. A kerékpáros számára némi gyakorlottságot igényel az utánfutóval való közlekedés, de gyorsan elsajátítható a biciklizés technikája.


A gyermekszállító utánfutó nagyon stabil, bizonyos modellek felboríthatatlanok. Alapvetően biztonságosabb, mint a gyerekülés, mivel alacsonyan van a súlypontja. A benne utazók biztonságát és a szerkezet ellenállóságát az acélból készült váz erősíti. A védelmi funkciókat növeli az utánfutó többpontos rögzítésű biztonságiöv-rendszere, illetve a ponyvaborítás, amely az összes gyermekszállító utánfutón megtalálható. A ponyva védi a bent utazó gyermeket az esőtől, a széltől, a rovaroktól és a portól. És hogy a gyermekek holmijának és egyéb dolgok tárolására ne legyen gond, az utánfutóban rejtett tárolórekeszek is találhatóak.


A gyártók igyekeznek minél jobban kihasználhatóvá tenni a gyermekszállító utánfutót, ezért egyes modellek egy egyszerű átalakítással hagyományos babakocsivá változnak, amelyet az aktív szülő futva is tud tolni.


A gyermekszállító utánfutók súlyhatára 35-40 kg. Összességében nagyon praktikus szállítóeszköz, de nagyobb forgalomban nem javasolt a használata. Észrevehetősége növelhető, ha magas helyzetjelző zászlót helyeznek el rajta.

Szűrés
Ár
 (Ft)
117 990 Ft - 224 890 Ft
Gyártó
Évjárat
Termék státusza