Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hajtogatható Zár

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


15termék115
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Fold 70 hajtogatható zár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
21 490 Ft 
Online ár: 19 341 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Fold 90 hajtogatható zár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
25 390 Ft 
Online ár: 22 851 Ft
15termék115

Ismerd Meg a Hajtogatható Zárak Kényelmét és Biztonságát!

A Hajtogatható Zárak egy innovatív és praktikus módszer a kerékpár védelmére és biztonságban tartására. Ezek a zárak könnyen hordozhatók és tárolhatók, így ideálisak mind a városi, mind a túrázó bringások számára.

Miért Válassz Hajtogatható Zárat a Kerékpárodhoz?

  1. Könnyű Kezelhetőség: A Hajtogatható Zárak könnyen összecsukhatók és kinyithatók, így kényelmesen használhatók mindennapi kerékpározás során.
  2. Erős és Tartós: Ezek a zárak általában erős és strapabíró anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a vágásnak és manipulációnak, így hatékonyan védelmezik a kerékpárodat a lopás ellen.
  3. Univerzális Használat: A Hajtogatható Zárak könnyen illeszkednek különböző típusú kerékpárokhoz és kerékpár szerelvényekhez, így sokoldalúan alkalmazhatók a mindennapi kerékpározásban.

Hogyan Válassz Megfelelő Hajtogatható Zárat a Kerékpárodhoz?

  1. Méret és Hossz: Győződj meg arról, hogy a Hajtogatható Zár megfelelő hosszúságú és vastagságú a kerékpárodra, hogy megfelelően lehessen rögzíteni.
  2. Zárszerkezet: Ellenőrizd a zárszerkezet minőségét és biztonságosságát, hogy megfelelő védelmet nyújtson a lopás ellen.
  3. Kényelem: Fontos, hogy a Hajtogatható Zár könnyen használható legyen és kényelmes legyen a mindennapi használat során.

Biztosítsd Kerékpárodat a Hajtogatható Zárral, és Nyugodtan Biciklizz!

A Hajtogatható Zárak praktikus és megbízható módszert jelentenek a kerékpárok védelmére és biztonságban tartására. Válassz megfelelő Hajtogatható Zárat a kerékpárodra, és élvezd a nyugodt biciklizést tudva, hogy kerékpárod biztonságban van!

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Zár típusa
Termék státusza