Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátizsák-kiegészítők

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


4termék14
4termék14

Hátizsák-kiegészítők


Klasszikus kiegészítője a kerékpáros hátizsákoknak az esővédő huzat, illetve a kerékpáros ivózsák vagy víztáska. Ezeket vagy a választott hátizsák tartozékaként kapjuk, vagy külön vásárolhatjuk meg őket, hiszen nem biztos, hogy pl. a gyári ivózsák mérete minden körülmények között megfelelő lesz a számunkra, és a különböző kerékpáros táskákra, kiegészítőkre is eltérő méretű huzat az ideális.


Az esővédő huzatok vízálló anyagból készülnek, és kiválóan helytállnak, amikor a kerékpáros táska vízhatlansága nincs a helyzet magaslatán. Hátizsákra, csomagtartótáskára, kosarakra egyaránt kapható esővédő huzat, felhelyezésük nagyon egyszerű: elég csak ráhúzni a táskára, és a szegélyében körbefutó gumipánt rászorítja a huzatot. Ez a kerékpáros kiegészítő nagyon könnyű, kicsire összecsomagolható, kevés helyet foglal – így tárolása nagyon egyszerű. Anyaga foszforeszkáló vagy fényvisszaverő elemekkel ellátott.


Egy másik lényeges és kimondottan praktikus kerékpáros kiegészítő a kerékpáros ivózsák. Ez egy folyadékkal feltölthető műanyag tasak, amelyet a kerékpáros hátizsák kifejezetten ennek tárolására kialakított rekeszében lehet elhelyezni. Leggyakrabban 1, 2 és 3 literes víztáskákkal lehet találkozni, ezeket az útvonal vagy kerékpáros túra hossza szerint is lehet váltogatni.


Ivózsák használata mellett tekerés közben nem kell megállni az iváshoz, mert az ivózsák kivezetőcsöve könnyen elérhető, a cső végén lévő szívókából ráharapás hatására automatikusan elindul a víz áramlása, eleresztéskor pedig a zárószelep elzárja a folyadék útját. Belseje speciális bevonattal rendelkezik a higiénikus folyadéktárolás érdekében, átlagosan 1 méteres szívócsőve is olyan anyagból készül, amely gátolja a szennyeződések lerakódását. Tisztítása nagyon könnyű, és kifejezetten az ivózsákhoz tervezett tisztító eszközöket is lehet kapni.


Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza