Hátizsákok túrázáshoz

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Hátizsákok túrázáshoz


A túrázáshoz kifejlesztett kerékpáros hátizsákokkal szemben több elvárás támasztható: legyen kényelmes, praktikus, könnyen pakolható, vízálló, biztosítson jó szellőzést. És valóban, mivel a kerékpározáshoz viselt hátizsákot sokszor használja a biciklis, szükséges is a professzionális kialakítás.


Céljainknak megfelelően különböző űrtartalomnyi terhet elbíró hátizsák közül választhatunk. A könnyű túrákat és a többnapos utazásokat választók is találnak megfelelő méretet. A méretválasztásnál figyelembe lehet venni, hogy számos modell a rajta elhelyezett zipzárak segítségével bővíthető – így a nagyobb űrtartalmú táska kisebbre vehető, vagy fordítva.


A hálós vagy szivacsos hátrendszer, a puha, állítható vállpántok és a szintén méretre igazítható hevederek optimális védelmet és kényelmet biztosítanak. Bizonyos kerékpáros hátizsákokba gerincprotektort is helyeznek a nagyobb biztonságért. A nagyon könnyű, fém merevítők alkalmazása gyakori, mert ezáltal a hátizsák nem lapul a háthoz, hanem a kis eltartás miatt hagyja azt szellőzni.


Vízállóság tekintetében a választékban teljesen vízhatlan modelleket is találni, de a csapadéktól való védelmet egy esővédő huzat alkalmazása kiválóan meg tudja oldani.


A biciklis hátizsák jellegzetessége, hogy ivózsákot lehet benne elhelyezni. Ez a praktikus kiegészítő vagy a túrázáshoz használt hátizsák tartozéka, vagy külön lehet hozzá vásárolni, de a kivezetőcső helye olyankor is megtalálható a hátizsákon – így a bringatúra során mindig elérhető közelségben van a folyadékforrás.