Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátizsákok városi használatra

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


3termék13
3termék13

Hátizsákok városi használatra


A városi használatra tervezett hátizsákot kifejezetten a kerékpárral munkába járó ember igényeire szabták. Belső és külső kialakítása, sok zsebe mind a kerékpáros kényelmét szolgálja. Könnyedén el lehet helyezni benne laptopot, iratokat, váltóruhát, szerszámkészletet vagy kulacsot is.


Zipzárai segítségével a hátizsák űrtartalma bővíthető, persze alapvetően is több méret közül lehet választani. Viselésük kényelmes, puha vállpántok és állítható hevederek biztosítják a leginkább megfelelő beállítást szokásainkhoz és csomagunk méretéhez igazodva. Hálós vagy szivacsos, légcsatornákkal behálózott hátrendszere a könnyed viselés és az optimális szellőzés biztosításáért felel – ez nagyon jól jön, ha valaki utcai ruhában veszi magára a hátizsákot.


Vízállóság tekintetében a választékban teljesen vízhatlan modelleket is találni, amelyek vízálló zipzárokkal és hegesztett varrásokkal óvják a csapadéktól a hátizsák belsejét, de az efféle védelmet esővédő huzat alkalmazása is kiválóan ki tudja váltani. A huzatot általában egy jól hozzáférhető, zipzározható rekeszben lehet tárolni.


A sisaktartó is gyakori tartozék a városban használt biciklis hátizsákokon, amely megoldja, hogy ne kézben kelljen szállítani a fejvédőt, ha nem kerékpározunk éppen.


A hátizsákon könnyű elhelyezni a villogót, illetve a láthatóság érdekében a gyártók fényvisszaverő elemekkel, mintákkal is felszerelik a táskát.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Felhasználási terület
Űrtartalom
Termék státusza