Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


2termék12
2termék12

Kerékpárszállítók vonóhorogra

Abban az esetben, ha egy, vagy több kerékpárját biztonságosan és kényelmesen szeretné szállítani, természetesen erre is létezik egyszerre praktikus és könnyen rögzíthető megoldás. A család egy-egy hétvégi kiruccanás alkalmával az egész távot nem mindig biciklin teszi meg, és a kétkerekűt csak a túra helyszínén kívánják használni, vagy a nyaralások esetén is remek megoldást jelent, mivel sokkal nyugodtabbak lehetünk, ha kerékpárjaink velünk utaznak. Erre az esetre a kerékpárszállító a legbiztosabb megoldás.

A kerékpárszállítók közül négyféle típust különböztetünk meg:

– tetőre

– hátsó ajtóra

– vonóhorogra

– pótkerékre (ezek inkább terepjárókra jellemző)

szerelhető változatokat.

Hogy számunkra melyik megoldás a legideálisabb, minden esetben a kerékpár és az autó függvénye. Bármilyen tartóval egyes kerékpárok eleve nem szállíthatók. Ez különösen igaz pl. a karbonvázas modellekre, mivel azok a váznál nem terhelhetők, nem lehet eléggé megszorítani, amiből egyenesen következik, hogy itt a tetőre szerelhető verzió a legideálisabb. Szerencsére a kerékpárok többségénél a lehetőségek már nem ilyen kötöttek, és a boltok, webáruházak igencsak széles kínálattal állnak a rendelkezésünkre.

Kerékpárszállítók vonóhorogra

A tetőre szerelhető változatoknál elegánsabb megoldást jelent a hátsó kerékpártartó. Amennyiben a kétkerekűjét gyakran és szállítaná a gépkocsijával, ráadásul sokfelé is, az autó vonóhorgára szerelt kerékpárszállító jelenti a legpraktikusabb megoldást. Ami persze drágább, mint a csomagtérajtóra szerelhető kerékpárszállító, viszont azt mindenképpen tudni kell, hogy az utóbbi megoldás esetén a csomagtérajtó nyitása nem megoldható, ami bizony okozhat kellemetlenségeket az utazás alkalmával egy esetleges bevásárlás esetén.

A legoptimálisabb megoldást a vonóhorogra szerelhető verzió jelenti, de természetesen ahány kerékpáros, annyiféle elképzelés, igény, stílus, anyagi lehetőségek. Amennyiben az autóra már fel van szerelve egy tetőcsomagtartó, korántsem biztos, hogy a vonóhorgos megoldás a megfelelő, ami fordítva is igaz.

Vagyis minden vásárlás előtt gondosan mérlegeljünk, vegyük számba a lehetőségeket, a gépjárművünk technikai felszereltségét, valamint a saját stílusunkat és a felhasználási területet, és csak utána döntsünk. A webáruházunk széles választékában garantáltan megtalálja az Ön számára minden szempontból legideálisabb verziót.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szállítható kerékpárok száma
Termék státusza