Kar-, láb- és térdmelegítők

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Kar-, térd- és lábmelegítő


A kerékpározás közben igénybevett és menetszélnek kitett, érzékeny ízületek megóvására ügyelni kell, ezért érdemes beszerezni a megfelelő védelmet nyújtó kar-, térd- és lábmelegítőt.


Ezek a kerékpáros kiegészítők a hideg napok és évszakok fontos kiegészítői. Tökéletes illeszkedést biztosítva, anatómiailag követik a test vonalát. A kiegészítőnek fixen a helyén kell maradnia, ezért figyelni kell a megfelelő méretválasztásra még akkor is, ha a rugalmas kar-, térd- vagy lábmelegítő gumis szegélyekkel és szilikonos tapadókkal van ellátva, amelyek megakadályozzák az elmozdulását.


Légáteresztő, nedvességelvezető technikai anyagból készülnek, amely gyakran softshell vagy thermolite – utóbbi üreges szálai megtartják a test által termelt hőt, és egyenletes hőmérsékletet képesek biztosítani. Anyaguk általában belül bolyhos, ami szintén a hőtartást segíti elő. Lapos eldolgozású varrásaik nem nyomnak semmilyen területet, így viselésük nem okoz kényelmetlenséget.


Ezeken a kerékpáros kiegészítőkön is el szoktak helyezni fényvisszaverő elemeket, mert mezek, nadrágok fölé húzva sokszor ezek képezik a kerékpáros ruházat legfelső rétegét.