Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rövid ujjú aláöltözetek

3termék13
3termék13

RÖVID UJJÚ ALÁÖLTÖZET

A rövid ujjú aláöltözetek a nyári és az átmeneti időszakok kerékpáros viseletei közé tartoznak. Kényelmessé a sportos szabás és a lapos varrás, vagy a varrás nélküli kialakítás teszi. A biciklis aláöltözet könnyen szárad, a rugalmas technikai anyag az izzadságot elvezeti, ennek köszönhetően az aláöltözet viselése nem rontja a komfortérzetünket kerékpározás közben.

A megfelelő aláöltözet a viselőjének folyamatos szárazságérzetet biztosít. Pamutból készült anyagokat kerékpározáshoz ne viseljünk, mivel azok a sportolás közben termelődő izzadságot nem engedik gyorsan elpárologni.

Az izzadságot elvezető aláöltözet egész évben használható, mivel a testhőmérsékletet segíti optimálisan tartani. A bringások kedvelt viselete a nyári időszakban. Az ujjatlan kerékpáros aláöltözet anatómiai szabással készül annak érdekében, hogy a testhez tökéletesen tudjon illeszkedni. Az aláöltözet varrás nélkül, vagy lapos varrással készül, hogy sportos szabása maximális komfortérzetet legyen képes biztosítani.

A gyártók a kerékpáros aláöltözetekből készítenek ujjatlan, rövid és hosszú ujjú változatokat is, illetve, alsótestre való aláöltözeteket egyaránt.

 

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Termék státusza