Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rövid ujjú aláöltözetek

3termék13
3termék13

RÖVID UJJÚ ALÁÖLTÖZET

A rövidujjú mezek alá ujjatlan aláöltözőt vagy rövidujjú aláöltözetet javaslunk — gyakorlatilag tavasztől őszig folyamatosan. 

Miben különbözik a rövidujjú technikai felső az ujjatlantól? Azon kívül, hogy van ujja, főleg abban, hogy míg az ujjatlanokat rendszerint nyári időjáráshoz készítik, addig rövidujjúak között meleg és hűvösebb időre is találsz alternatívát.

Az anyaghasználatot itt is a gyors száradási képesség, a légáteresztőség és az antibakterialitás jellemzi, többnyire varrás nélkül (vagy lapos varrásokkal) készülnek, az egyes testrészeken eltérő szövéssűrűséggel és -mintával, eltérő szálakból, melyek akár ezüst- vagy gyapjúszálakkal is keveredhetnek. 

Ha komfortos és biztonságos bringázásra vágysz, ne csak a sisakra és a világításra gondolj! A biztonság jelentse az egészséged is! Régi “motoros” vagy, aki még újságpapírt tett a mez alá a vad lejtőzések előtt? Felejtsd el, válts modernebb megoldásra! Nem fogsz megfázni, a hideg széltől tüdő- vagy mellhártyagyulladást kapni, ha a mezed alá prémium aláöltöző felsőink közül választasz magadnak, de ha el szeretnéd kerülni a combjaid és ágyékod környékének kipirosodását, kidörzsölődését, kínálatunkban nadrág alá való aláöltözőket is találsz.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 290 Ft - 18 190 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza