Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hosszú ujjas kesztyűk

 

HOSSZÚ UJJAS KESZTYŰ

Ha a biciklis kesztyű viselésének előnyeit és a kerékpáros kesztyűk típusait (rövid ujjas, hosszú ujjas és téli verzió) és azok előnyeit már ismered, nincs más dolgod, mint megismerni a leggyakrabban használt, hosszú ujjas változatok jellemzőit és választani egyet közülük.

A hosszú ujjas bringás kesztyűkkel kapcsolatban az első tévhit, hogy mind vastagok és csak ősztől tavaszig tudod őket használni: két típust különböztetünk meg, létezik nyári és átmeneti változat is. Hidd el nekünk, hosszú ujjas kesztyűben is le tud fagyni a kezed 10 fok alatt!

Számos előnnyel bír az ujjatlan kesztyűkkel szemben, védelemben mondhatjuk, verhetetlen: nem kizárólag eséskor, de ágas-bogas erdőben, felverődő kavics esetén, rovarcsípésnél is jó szolgálatot tehet! Az ujjvégek kialakítása maximális komfortot ad a váltó- és fékkarhasználatnál, és az sem lehet kifogás, hogy nem tudod vele kezelni a mobilod érintőképernyőjét, mert a legjobb biciklis kesztyűk már ennek a kihívásnak is megfelelnek. A jó minőségű kerékpáros kesztyűk felsőrésze gyorsan száradó, technikai anyagból készül, a tenyérrész pedig bőrből és/vagy speciális, csúszásgátlóval ellátott anyagból, legtöbb esetben párnázott vagy géles részekkel, protektorokkal — egy esetleges bukás esetére. 

Ahány kéz, annyi kesztyű? Hát, nem teljesen, de tény, hogy a gyártók is felismerték az eltérő igényeket és rengeteg változatban, ujjhosszhoz, tenyérmérethez és -típushoz, korhoz, nemhez, stílushoz igazították kínálatukat. A legtöbb darabot csuklón vagy kézfejen tépőzár segítségével tudod méretre igazítani és pontosan rögzíteni, de érdemes döntés előtt több darabot is felpróbálni, hiszen a hagyományos kesztyűméretezéstől az egyes márkák eltér(het)nek. Szemezgess és válassz a legnépszerűbb Endura, Giro, Kellys, Merida, Bikefun és a BBB hosszú ujjas kesztyűk közül!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 590 Ft - 20 290 Ft
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Női specifikus
Szezonalitás
Ujj hossza
Érintőképernyővel használható