Hosszú ujjas kesztyűk

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Hosszú ujjas kesztyű


A kerékpározás során történő rendszeres kesztyűviselés fontosabb, mint sokan gondolják. Hosszú távon a kesztyű védi a kéz bőrét, az ízületeket, biztosítja a stabil kormányfogást. Azok számára, akik nem szeretik a rövid ujjas kesztyűket, hosszú ujjas kerékpáros kesztyűmodellek között is van nyári, illetve átmeneti viselet. A kerékpáros kesztyű ugyanis nem egyenlő az elsődlegesen melegen tartó funkciójú téli kesztyűvel.


A hosszú ujjas kesztyű vékony anyaga remek légáteresztő-képességű, amely több funkciót is képes ellátni. Rugalmas felsőrésze szabad mozgást biztosít a kéznek. A csúszásgátlók a hosszú ujjas kesztyű esetében a tenyérrészen és az ujjvégeken is megjelennek, ahol gyakorta műanyag protektorokat is elhelyeznek – ezek védelmet nyújtanak egy esetleges eséskor.


A kesztyű tenyerén sokszor géles párnázást találunk, amely tehermentesíti a kezet biciklizés közben. A biciklis kesztyű felső részén elhelyezkedő homloktörlő használatával egyszerűen letörölhetjük arcunkról az izzadságot, és mivel a kesztyű gyorsan száradó technikai anyagból készül, attól sem kell tartani, hogy a kesztyű magában tartja a nedvességet.


A hosszú ujjú biciklis kesztyű pontos rögzítéséért a méretre igazítható, tépőzáras csuklórész felel.