Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rövid ujjas kesztyűk

 

RÖVID UJJAS, UJJATLAN KERÉKPÁROS KESZTYŰ

Már biztosan tudod, hogy miért fontos a biciklis kesztyű viselése, s hogy milyen típusok közül választhatsz. Ismerd meg a rövid ujjas vagy ujjatlan biciklis kesztyűk előnyeit és főbb márkáink (Bikefun, Kellys, Merida kesztyűk) tulajdonságait. 

Az ujjatlan biciklis kesztyűket tavasztól őszig ajánljuk. Felsőrészük általában könnyű, légáteresztő, jól szellőző, rugalmas anyagból készül, a tenyérrész pedig bőrből és/vagy speciális technikai anyagból, csúszásgátlókkal, géles résszel ellátva. A csúszásgátlóknak köszönhetően a kormányfogás akkor is biztos, ha a tenyered izzadna.                                                       

A mancsok nem fognak lecsúszni a markolatról, és — megfelelő méretválasztás esetén — a kesztyű sem fog megmoccanni a kezeden, hiszen csuklódon vagy készfejeden tépőzárral tudod rögzíteni. Az ujjak felső két ujjperce szabadon mozoghat és levegőzhet, ugyanakkor felverődő kavics, bukás esetén horzsolás vagy akár darázscsípés, bozót általi karcolások ellen nem védettek. Ha utóbbiak ellen is szeretnél védekezni, válassz hosszú ujjú kesztyűt, ha pedig fázós a kézfejed, nézd meg a téli biciklis kesztyűket is!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 490 Ft - 18 690 Ft
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Női specifikus
Szezonalitás
Ujj hossza