Rövid ujjas kesztyűk

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Rövid ujjas kesztyű


Sok kerékpáros figyelmen kívül hagyja kezének védelmét, pedig hosszú távon kellemetlen bőrproblémáktól, ízületi fájdalmaktól, és banális balesetektől kímélheti meg magát az, aki rendszeresen visel kerékpáros kesztyűt biciklizés során. A kesztyűkből minden évszakhoz és mindenféle időjárási körülményhez ki tudjuk választani a megfelelőt.


A rövid ujjas kesztyű nyári viselet, amely több funkciót is képes ellátni. Rugalmas felsőrésze szabad mozgást biztosít a kéznek, az ujjak szabadon vannak, hiszen nyáron nem kell gondoskodni a melegen tartásukról. Géles párnázás és csúszásgátlók jelennek meg a tenyérrészen, így rövid ujjú kesztyűt viselve biztos kormányfogással utazhatunk, izzadó tenyerünk nem csúszik a markolaton. A kesztyű biztos rögzítését a tépőzárazható csuklórész segíti, ekképpen tökéletesen méretre igazítható a kesztyű.


A biciklis kesztyű felső részén általában homloktörlő található, amellyel könnyen letörölhetjük arcunkról az izzadságot, amely nem áll meg a kesztyűben, hiszen az gyorsan száradó technikai anyagból készül.