Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

All mountain rövidnadrágok (lezser, utcai fazonú)

32termék132
32termék132

ALL MOUNTAIN BICIKLIS SHORT

Szinte pucérnak érzed magad szűk nadrágban, van egy kis felesleged, amit nem szívesen mutogatsz, mondhatni, nem vagy a tapinaci híve. A stretch anyagú biciklis nadrágokon túl is van ám élet: ahogy az all mountain kerékpárok kiváló kompromisszumot jelentenek a hegyi bringásoknak, úgy kiváló, de kompromisszumos technikai ruházatot is beszerezhetsz, ha számodra nem az áramvonalasság az elsődleges cél.

Az egyik legsokoldalúbb és a legtöbb bringás érdeklődését lefedő kerékpárműfaj adta a nevét a lezserebb, inkább sportos utcai nadrágokra hasonlító biciklis nadrágok ezen típusának.

Az emberek zöme nem akar, vagy nem tud két, három – az adott terepnek leginkább megfelelő – gépet tartani, sőt, sokan versenyezni sem akarnak, de szeretnek a hegyekben bringázni, és bringájukon stílusosan megjelenni, komfortosan kerékpározni. Ők választják leggyakrabban az all mountain stílusú shortokat.

Az all mountain biciklis nadrágokat az alábbiak szerint csoportosíthatjuk:

  • szár hossza: rövid, háromnegyedes (de akár hosszú is) lehet. 
  • férfi és női nadrágok: azt gondolhatod, lezser fazonú sportnadrágokat a férfiak hordanak. Ez így nagyjából iaz, de egyes gyártók (Endura, Kellys, Merida) már megtalálták a piaci rést és az igényt: bizony, a hölgyek is egyre nagyobb előszerettel választanak színes, lezser fazonú nadrágokat.
  • betétes és betét nélküli biciklis nadrágok: míg a szivacsos vagy zselés ülőbetéttel ellátott nadrágok virágkorukat élik, addig a betét nélküli nadrágokból is sokat dobnak piacra, köszönhetően a kiváló minőségű kerékpáros alsóknak (is).

All mountain biciklis shortok általános jellemzői

Könnyű, de erős, ellenálló, szélálló, vízlepergető, jól szellőző, technikai anyagból készülnek. Ezen kívül az alábbi hívószavak lehetnek még segítségedre endura biciklis short választásához: kivehető béléssel rendelkezik, ripstop anyag, DWR bevonat, cipzáras és tépőzáras oldalzsebek, állítható derékpántok (szélesség beállítása), antibakteriális belső, elasztán, poliészter és nylon anyagok kombinációja.

Vigyázat! Brit tudósok — és bolti eladóink — állítják, hogy aki egyszer kipróbálja a lycra (szűk, kantáros fazonú) nadrágokat, többé nem húz bő biciklis nadrágot. :)

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 990 Ft - 54 590 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza