Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

All mountain rövidnadrágok (lezser, utcai fazonú)

 

All mountain (lezser, utcai fazonú) rövidnadrágok


Azok számára, akik nem szeretik a testhezálló biciklis nadrágot, vagy nem indulnak olyan hosszú túrára, amely lycra nadrágot kíván, a meleg évszakokban ideális választás a lezser fazonú all mountain rövidnadrág. Ezt viselve nem kell lemondani a speciális lycra rövidnadrágokba beépített ülepbetétről sem, ugyanis általában ülepbetétes alsók bepatentolhatóak a lezser fazonú rövidnadrágokba.


Az ülepbetét kb. 8 mm vastag, párnázottságát szivacs- vagy géltöltet biztosítja, védelmet nyújt a nyereg okozta dörzsölődés ellen. A szilikon professzionálisabb töltőanyag, mint a szivacs, mert rezgéselnyelő tulajdonságú, és a szivacsbetétnél jóval hosszabb élettartamú.


Az all mountain rövidnadrágok jellegzetessége a rugalmas, állítható derékrész, melynek méretét gyakran tépőzárak segítségével lehet változtatni. Sok zsebbel rendelkeznek, ami hasznos lehet, hisz sok kerékpáros szeret kihasználni minden tárolásra alkalmas helyet az öltözékén.


Hogy kompenzálja a lycra hiányát az anyagban, az all mountain rövidnadrág szárán cipzározható szellőző található, amely a légáteresztést segíti.


Mint a kerékpáros öltözékek szinte mindegyike, az all mountain rövidnadrágok is fényvisszaverő elemekkel vannak felszerelve a jó láthatóság érdekében.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Termék státusza