Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Lycra rövidnadrágok (testhezálló)

36termék136
36termék136

Lycra (testhezálló) rövidnadrágok


A kerékpáros öltözékek egyik meghatározó darabja, a Tour de France versenyzőinek jellegzetes viselete, a kantáros lyrca rövidnadrág. Elsőre szokatlannak tűnhet ez a testhezálló viselet, ám az igazán kényelmes kerékpározáshoz kétségkívül a rugalmas rövidnadrág a legalkalmasabb.


Az ideális kerékpáros rövidnadrágok kb. 8 mm vastag szivacs- vagy géltöltettel készülő, osztott ülepbetéttel rendelkeznek, ami a biciklin ülve plusz párnázottságot biztosít, és hatékonyan védi a kerékpáros bőrét a kidörzsölődéstől. A géltöltetű betétek anyaga rezgéselnyelő szilikon, amely időtállóbb és formatartóbb is, mint a szivacs. Ez az anyag nemcsak az ülepbetétben, hanem a nadrág szegélyén is megjelenik – hacsak nem vastag gumírozással váltják ki a szerepét –, ahol szilikon csúszásgátlók akadályozzák meg a rövidnadrág szárának felcsúszását.


A profi sportolók többnyire kantáros rövidnadrágban (bib) tekernek, mert a kantár kiküszöböli a biciklis rövidnadrág elmozdulását, ezáltal biztosítja, hogy az ülepbetét az optimális helyén maradjon. A nadrág kantárrésze légáteresztő hálós anyagból készül, amely a hatékony szellőzésért felel. A short modellek esetében a gumis szár és derék biztosítja a fix illeszkedést.


Mint a kerékpáros öltözékek javarészt, a kerékpáros rövidnadrágok is fényvisszaverő elemekkel vannak felszerelve a jó láthatóság érdekében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 890 Ft - 51 690 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza