Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Dirt, fullface sisakok

2termék12
2termék12

Dirt, fullface sisak


A dirt sisakokat kerékpáros akrobatikához (dirtözéshez) vagy BMX-ezéshez használják A fullface sisakok a nehéz terepeken bringázók, lejtőn lefelé száguldók (downhill) számára készülnek, nehezebbek, mint a kerékpáros sisakok általában, és kiemelt tarkóvédelmet biztosítanak. A fullface fejfedők, ahogy neve is elárulja, az arcot, állat is védik, hiszen nagy sebességnél terepen nagyobb veszélyben van a kerékpáros.


Egyik és másik biciklis bukósisak között a funkcionális különbséget a bennük található anyagok milyensége rejti. A kerékpáros bukósisak külső héja, amely többnyire műanyagból készül, az az alkotó, amely a becsapódáskor nem engedi darabokra esni a belső héjat. A belső héj biztosítja a bukósisak keménységét, törésállóságát, felel az ütődés tompításáért. Az EPS-anyagból készült belső héj nagy hatékonysággal oszlatja el az ütközés erőhatását. Megbízható választás az in-mold héjkialakítással készült sisak, amelynél a különböző héjösszetevőket egy speciális hőkezeléses technológia által egyesítik.


A dirt és fullface sisakok általában zártabbak és nehezebbek a normál kerékpáros fejvédőknél, legtöbbször még állítógyűrű sincs bennük, a fejméretre igazítást a különböző vastagságú belső szivacsok cseréjével oldják meg. Érdemes minél több márkát és fazont felpróbálni - ahány ember, annyiféle fejforma – és válasszuk a legkényelmesebbet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 390 Ft - 101 190 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza