Gyermek sisakok

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
Abus Smiley 2.1 gyermek sisak
Abus Smiley 2.1 gyermek sisak
Rendelhető
Abus Anuky gyermek sisak 2020
Abus Anuky gyermek sisak 2020
Nézet:
Sorrend:

Gyermek sisak


A kerékpáros sisak a legfontosabb védelmi kiegészítő, ezért fejvédő nélkül ne induljunk el kerékpározni! Lassú tempónál vagy akár álló helyzetből is lehet olyan szerencsétlenül esni, hogy komoly fejsérülést szerezzünk!


A gyermekek esetében a felnőttek felelőssége a gyermeket hozzászoktatni a bukósisak viseléséhez. A gyártók nagy segítséget nyújtanak ehhez, mivel rengeteg mintás, színes sisakot kínálnak számukra, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, amelyet szívesen visel.


Mivel nagyon fontos védelmi funkciót látnak el, a kerékpáros sisakok minél korszerűbb, megbízhatóbb kialakításán dolgoznak a termékfejlesztők. Ahogy a gyermekbiciklik esetében igaz, hogy ne a legeslegolcsóbb kerékpárt válasszuk a gyereknek, úgy a sisakok esetében is ezt kell mondanunk. Néhány ezer forintos ráfizetéssel biztonságosabb fejvédőt lehet vásárolni, de kínálatunkban kedvező áron hozzá lehet jutni minőségi termékekhez


A nagyon olcsó gyermek sisakoknál a héj kialakításán szoktak spórolni. A biciklis bukósisakok közti funkcionális különbség a bennük található anyagok milyenségében rejlik. A kerékpáros bukósisak külső héja, amely többnyire műanyagból készül, az az alkotó, amely a becsapódáskor nem engedi darabokra esni a belső héjat. A belső héj biztosítja a bukósisak keménységét, törésállóságát, felel az ütődés tompításáért. Az EPS-anyagból készült belső héj nagy hatékonysággal oszlatja el az ütközés erőhatását. Megbízható választás az in-mold héjkialakítással készült sisak, amelynél a különböző héjösszetevőket egy speciális hőkezeléses technológia által egyesítik.


Alapvető elvárás a kerékpáros sisakokkal kapcsolatban a jó szellőzés, valamint a mérettartományon belüli állíthatóság, ami a bukósisakban található állítógyűrű segítségével történik. Érdemes minél több márkát és fazont felpróbálni - ahány ember, annyiféle fejforma – és válasszuk a legkényelmesebbet.