Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Gyermek sisakok

 

Gyermek sisak


A kerékpáros sisak a legfontosabb védelmi kiegészítő, ezért fejvédő nélkül ne induljunk el kerékpározni! Lassú tempónál vagy akár álló helyzetből is lehet olyan szerencsétlenül esni, hogy komoly fejsérülést szerezzünk!


A gyermekek esetében a felnőttek felelőssége a gyermeket hozzászoktatni a bukósisak viseléséhez. A gyártók nagy segítséget nyújtanak ehhez, mivel rengeteg mintás, színes sisakot kínálnak számukra, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, amelyet szívesen visel.


Mivel nagyon fontos védelmi funkciót látnak el, a kerékpáros sisakok minél korszerűbb, megbízhatóbb kialakításán dolgoznak a termékfejlesztők. Ahogy a gyermekbiciklik esetében igaz, hogy ne a legeslegolcsóbb kerékpárt válasszuk a gyereknek, úgy a sisakok esetében is ezt kell mondanunk. Néhány ezer forintos ráfizetéssel biztonságosabb fejvédőt lehet vásárolni, de kínálatunkban kedvező áron hozzá lehet jutni minőségi termékekhez


A nagyon olcsó gyermek sisakoknál a héj kialakításán szoktak spórolni. A biciklis bukósisakok közti funkcionális különbség a bennük található anyagok milyenségében rejlik. A kerékpáros bukósisak külső héja, amely többnyire műanyagból készül, az az alkotó, amely a becsapódáskor nem engedi darabokra esni a belső héjat. A belső héj biztosítja a bukósisak keménységét, törésállóságát, felel az ütődés tompításáért. Az EPS-anyagból készült belső héj nagy hatékonysággal oszlatja el az ütközés erőhatását. Megbízható választás az in-mold héjkialakítással készült sisak, amelynél a különböző héjösszetevőket egy speciális hőkezeléses technológia által egyesítik.


Alapvető elvárás a kerékpáros sisakokkal kapcsolatban a jó szellőzés, valamint a mérettartományon belüli állíthatóság, ami a bukósisakban található állítógyűrű segítségével történik. Érdemes minél több márkát és fazont felpróbálni - ahány ember, annyiféle fejforma – és válasszuk a legkényelmesebbet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 990 Ft - 29 900 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza