Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Sárvédő alkatrészek

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


Hűségponttal is
megvásárolható
SKS sárvédőrögzítő gumipánt
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 10-15 nap
Rendelhető
1 990 Ft 
Online ár: 1 791 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
SKS Velo 65 sárvédőrögzítő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
2 490 Ft 
Online ár: 2 241 Ft
 

A sárvédő alkatrészek fontos részei a sárvédőrendszernek, amelyek segítenek a sárvédők felszerelésében, rögzítésében és működésében. Ezek az alkatrészek lehetnek kiegészítő elemek a sárvédőkhöz vagy javító és cseredarabok a meglévő sárvédők számára. Néhány fontos sárvédő alkatrész:

  1. Rögzítő csavarok és anyák: Ezek a csavarok és anyák segítenek a sárvédők felszerelésében a kerékpár vázán vagy villa szárán. Biztosítják, hogy a sárvédők szilárdan és biztonságosan legyenek rögzítve.
  2. Sárvédő pálcák és tartók: Ezek a tartók és karok segítenek a sárvédők stabilan tartásában és pozíciójukban való rögzítésében. A megfelelő sárvédő karok és tartók segítenek abban, hogy a sárvédők megfelelő távolságra és magasságra legyenek a kerékpártól.
  3. Rögzítő gumik és stiftek: Ezek az alkatrészek segíthetnek a sárvédők rögzítésében és beállításában anélkül, hogy megkarcolnák vagy megrongálnák a kerékpár vázát vagy villa szárát.
  4. Javító alkatrészek: Ide tartoznak a sárvédők javításához és karbantartásához szükséges alkatrészek, például ragasztók, tapadókorongok vagy kiegészítő rögzítőelemek.

Ezek az alkatrészek segítenek abban, hogy a sárvédők hatékonyan működjenek és megfelelően legyenek rögzítve a kerékpáron. Fontos, hogy az alkatrészeket megfelelően válasszuk ki és szereljük fel a sárvédőkhöz, hogy biztosítsuk a stabil és megbízható működést.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza