3M

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A 3M céget az amerikai Felső-tó északi partján található Two Harbors városkában alapította 1902-ben Henry S. Bryan, Herman W. Cable, John Dwan, William A. McGonagle és Dr. J. Danley Budd. Idővel a cég a szintén minnesotai Duluthba költözött, a székhelye pedig 1906 óta Maplewoodban található.

A 3M egy globális vállalat, amely modern technológiákat használ technikailag bonyolult megoldásokkal különböző szakmák számára és emellett személyes igényeket is képes kilégíteni. A biztonságos kerékpározás elősegítése érdekében alkonyatkor és sötétben használható, könnyen rögzíthető ás levehető fényvisszaverők is találhatók a márka széles választékában.

A 3M megfelelő ár-érték arányú, és megbízható, csúcskategóriás minőségű termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngéssz webáruházunkban, vagy keresd fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, garantáltan tökéletes termék megelégedett tulajdonosa leszel, amelynek használatával élmény lesz a szenvedélyednek hódolni kedvenc kétkerekűd nyergében.