Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Alpina

11termék111
11termék111

Az Alpina céget Werner Grau alapította 1980-ban, Augsburg közelében található székhellyel. A kifejlesztetten kerékpáros termékek fejlesztésével a versenyzők körében igen rövid idő alatt közkedveltté váltak. Rövid történelme során a különböző fejlesztéseivel újra és újra újabb mércéket állított fel a a kerékpáros, sí, sport sisakok, valamint a sí és sport szemüvegek területén egyránt. Az Alpina folyamatosan olyan új innovációkkal lép a piacra, mint például védőszemüvegek polarizációs szűrővel, vagy a törhetetlen polikarbonát üveg-lemezek.

Az Alpina sport kiegészítői gondosan tervezettek, funkcionálisak és mindemellett magas tudást képviselő termékek, kezdve a kerékpáros szemüvegektől, a sí- és napszemüvegeken át egészen a bukósisakok széles választékáig. Akár napi biciklizésről, szabadidős kerékpározásról, hegyi kerékpározásról, vagy akár profi kerékpáros versenyekről legyen is szó, a cég termékeiben lehetetlen csalódni. A kerékpáros számára a védelem, a biztonság elsődleges szempont, párhuzamosan a test tökéletes összhangjával és minden mozdulatával.

Az Alpina termékpalettájának napjainkra gondosan megtervezett részeinek a szemüveg és kiegészítők számítnak, amely a hobbi kerékpárosok és a sportolók számára egyaránt modern és tökéletes védelmet, illetve biztonságot nyújt. A fényérzékeny VarioFlex üveg technológiát alkalmazza a kerékpáros, sport- és napszemüvegeiben, amelynek köszönhetően a környezeti fényviszonyokhoz az üveg árnyalata automatikusan alkalmazkodik. A tökéletes szemüveget a termékeik közt mindenki megtalálja, életkortól függetlenül, legyen nő, férfi, vagy gyerek a felhasználó.

Az új turn-lock zár, a RUN nevet kapta, amely szintén folyamatos fejlesztés és bővítés alatt áll.

A Berguson webáruházában, illetve Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben az Alpina termékeinek széles választéka szintén megtalálható. Böngéssz a weben, vagy személyesen a kollégáink segítő közreműködésével, a cég termékeiben garantáltan nem fogsz csalódni, a minőség, a megbízhatóság és a magas tudás garantált a termékek esetében.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Fék típusa
Termék státusza