Baddog-Badcat

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Baddog és Badcat bringák ugyanabban a tószegi Accell-Hunland gyárban készülnek, mint a Ghost, a Haibike, a Lapierre és a Winora kerékpárok is.

A Bad-Bike márkanév lehet, hogy sokak számára ismerősen csenghet, mivel napjainkra már jó néhány kerékpárboltban megtalálhatóak. Az igazi nyitány azonban 2016-ban volt, amikor is teljesen megújult palettával, kibővített kereskedői hálózattal, széles választékkal jelentkezett a gyártó.

Az Accell Group 18 országban 20 gyártóüzemben készít kerékpárokat és a 2800 főnyi munkaerőt foglalkoztat. A cég számára a fő célkitűzésnek a megalakulás óta a minőség és nem az ár számított. Noha nem akarnak a legolcsóbbak lenni, a Bad-Bike célközönsége főként olyan bringásokból áll, akik hosszú távra rendes gépet akarnak.

Elég komoly mértékű a hazai gyártókapacitás: az első 3000 m2-es csarnok, ahol a Hercules kerékpárok összeszerelését végezték, 2002-ben indult, 1 évre rá már 9000 m2-es csarnokban folyt a gyártás, majd 2007-ben újabb 18 000 m2-rel bővítették. Itt már 8 év alatt 1 000 000 bringa készült. 2012-ben komoly szintet léptek és egy újabb 24 000 m2-es csarnokkal bővültek, napjainkra pedig már elérték a 2 000 000. kerékpárt. És most már itt készülnek a férfiaknak szóló Baddog és a hölgyek számára a Badcat gépek.

A Baddog és Badcat bringáinak széles választéka és megbízható minősége természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat. Megtalálhatók a webáruházunk böngészése közben, vagy felkeresve az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdésed is merülne fel a válogatás és a leginkább megfelelő kerékpár kiválasztása közben.