Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Basil

 

A Basilt 1970 végén alapították Hollandiában és a fennállása óta rengeteg, technikailag kifogástalan, kerékpáros túrákon és kirándulásokon egyaránt használható táskákat gyártott. A Basil magas tudású, funkcionális és garantált minőségű kerékpáros táskák, kosarak és olyan különböző kiegészítők, mint például a kormány adapterek, nyeregtakarók, kézmelegítők, csengők és még sok más termék megtalálható a cég széles termékválasztékában.

A Basil nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt készít különböző modelleket. A táskák funkcionálisak és kiváló minőségűek. A gyártó átgondolt táskákat, aktatáskákat és táskarendszereket kínál belső zsebekkel, oldalzsebekkel, rögzítő kampókkal, fényvisszaverő csíkokkal, kulacstartó hálóval és fülekkel az országúton való maximális biztonság érdekében. A hosszú és kényelmes túrákhoz a roppant praktikus dupla táskák ideális választásnak bizonyulnak. Mivel a Basil a dizájnnak is nagy figyelmet szentel, ennek köszönhetően a táskák és kiegészítők gyakran új külsővel és mintákkal jelennek meg, emellett olyan táskákat és hordozórendszereket kínál, amelyeket a bevásárláshoz nők és férfiak egyaránt használhatnak, emellett a gyors ügyintézéshez is megfelelők.

A holland gyártó a hölgyek számára nagy térfogattal rendelkező és a kerékpárra biztonságosan rögzíthető bevásárló táskákat gyárt, amely lehetővé teszi, hogy szárazon és biztonságban hazaérjenek a megvásárolt termékek, még olyan rossz időjárási körülmények között is, mint a szél, az eső, a jégeső, vagy a hó. Ez a vízlepergető poliészternek köszönhető, amely bármely időjárási viszontagságnak bizonyítottan ellenáll.

A kézi táskákhoz hasonló formával és dizájnnal rendelkeznek a női oldaltáskák is, mégis rendelkezik minden praktikus tulajdonsággal és funkcionalitással. Szintén alap kiegészítőknek számítanak a tágas első zsebek, a kényelmes vállpántok, valamint fényvisszaverő csíkok is, amelyek mindkét oldalon megtalálhatók.

A Basil termékei erős anyaguknak köszönhetően az erős rázkódásnak és egyéb hatásoknak egyaránt ellenáll a kerékpáros túrák során. Ez ugyanúgy igaz az oldaltáskákra, a kormánytáskákra, valamint a speciális dupla táskákra egyaránt, emellett tartósak és vízlepergető tulajdonságúak. Néhány modell pedig még el van látva plusz esőtakaróval is.

A Basil megfelelő ár-érték arányú, megbízható, és csúcskategóriás minőségű termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngéssz webáruházunkban, vagy keresd fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, hogy garantáltan tökéletes termék megelégedett tulajdonosa lehess, amelynek használatával élmény lesz a bicajozás.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 290 Ft - 58 790 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Felhasználási terület
Űrtartalom
Ajánlott kerékméret