Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

BBB

 

BBB

A BBB-t, Hollandiában alapította 1999-ben két szenvedélyes kerékpáros, Chris Koppert és Frank Moons. Kerékpárosként és importőrként jelentős tapasztalattal és nagy tudással rendelkeztek a piacon lévő kerékpáros termékekről, ezen termékek továbbfejlesztése, professzionálisabbá tételével elindult ötletek mentén jutottak el a BBB megalapításának gondolatáig.

Már a kezdet kezdetén egy olyan cégben gondolkodtak, ahol a pénzünkért valóban értéket kapunk. A cég az első időkben még csak a Benelux államok területére fókuszált, de azóta már további 39 országban is jelen van. Bár a vállalat világszerte sikeresen terjeszkedett és a vezetőség is változott az idők folyamán, a BBB központja változatlanul ugyanabban az épületben van Hollandiában, mint a cég megalapításakor.

Az évek során a BBB jóval többé vált, mint csupán kerékpáros alkatrészek tömkelege. A kínálatukban több mint 40 különböző cikkcsoport lefedésével 1500-nál is több termék szerepel. Ebben a rendkívül széles választékban szinte minden megtalálható a sportruházattól a kiegészítőkön át egészen az alkatrészekig bezáróan. Legyen akár profi kerékpáros, napi ingázó, vagy alkalmi hétvégi felhasználó, a kínálatban mindenki megtalálja, a számára leginkább alkalmas terméket Tour de France-on is viselt sisakoktól egészen a tesztgyőztes Discstop fékbetétekig.

A BBB széles termékválasztékkal rendelkező cég, ezért természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatóak a webáruházunkban, és az óbudai Vihar utcában működő szaküzletünket egyaránt, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a felhasználási területhez leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Fogszám
Fokozatszám
Tengely kapcsolat
Helyzet
Középcsapágyház
Energiaforrás
Rögzítés módja
Bilincs átmérője
Szín
Kerékméret
Stopli kompatibilitás
Női specifikus
Kompatibilis váltó
Nyeregpálca anyaga
Nyereg szélessége (mm)
145 - 185
Villanyak csatlakozása
Kormányszár hossza
50 - 120
Állítható dőlésszög
Befogó átmérője
Villanyak méret
Felni szélessége (mm)
16 - 25
Kormány szélessége (mm)
420 - 440
Nyeregcső átmérő (mm)
Féktárcsa rögzítése
Kialakítás
Kompatibilis fék
Cserélhető fékgumi
Fékbetét anyaga
Féktárcsa átmérője
Szezonalitás
Kantáros
Betétes
Szabás
Nadrágszár hossza
Ujj hossza
Érintőképernyővel használható
Sisak fejkörméret
53 - 58
Feladat szerint
Kulacstartó anyaga
Kulacstartó kialakítása
Űrtartalom
Ajánlott kerékméret
Nyomásmérő
Termék státusza