Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

BBB

 

BBB

A BBB-t, Hollandiában alapította 1999-ben két szenvedélyes kerékpáros, Chris Koppert és Frank Moons. Kerékpárosként és importőrként jelentős tapasztalattal és nagy tudással rendelkeztek a piacon lévő kerékpáros termékekről, ezen termékek továbbfejlesztése, professzionálisabbá tételével elindult ötletek mentén jutottak el a BBB megalapításának gondolatáig.

Már a kezdet kezdetén egy olyan cégben gondolkodtak, ahol a pénzünkért valóban értéket kapunk. A cég az első időkben még csak a Benelux államok területére fókuszált, de azóta már további 39 országban is jelen van. Bár a vállalat világszerte sikeresen terjeszkedett és a vezetőség is változott az idők folyamán, a BBB központja változatlanul ugyanabban az épületben van Hollandiában, mint a cég megalapításakor.

Az évek során a BBB jóval többé vált, mint csupán kerékpáros alkatrészek tömkelege. A kínálatukban több mint 40 különböző cikkcsoport lefedésével 1500-nál is több termék szerepel. Ebben a rendkívül széles választékban szinte minden megtalálható a sportruházattól a kiegészítőkön át egészen az alkatrészekig bezáróan. Legyen akár profi kerékpáros, napi ingázó, vagy alkalmi hétvégi felhasználó, a kínálatban mindenki megtalálja, a számára leginkább alkalmas terméket Tour de France-on is viselt sisakoktól egészen a tesztgyőztes Discstop fékbetétekig.

A BBB széles termékválasztékkal rendelkező cég, ezért természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatóak a webáruházunkban, és az óbudai Vihar utcában működő szaküzletünket egyaránt, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a felhasználási területhez leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
690 Ft - 100 590 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Fogszám
Fokozatszám
Tengely kapcsolat
Helyzet
Középcsapágyház
Energiaforrás
Rögzítés módja
Bilincs átmérője
Szín
Termék státusza