Bell

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
Bell Crest MTB sisak 2020
Bell Crest MTB sisak 2020
Nézet:
Sorrend:

Bell

A Bell a bukósisakok világában régi, bejáratott névnek számít. A Bell sisakjait a Grand Prix-n az Indy 500-on, illetve az olimpiai kerékpározáson több bajnok is viselte eredményesen, többször, mint az össze többi márkáét együttvéve.

A Bell a Bikes Belong ipari koalícióba tartozik, amelynek deklarált célja igen tömör és lényegre törő: „elérni, hogy több ember többet kerékpározzon”. A cég a Nemzetközi Hegyikerékpáros Szövetséggel (IMBA) is együttműködik, ezzel támogatva a hegyikerékpározás lehetőségének megteremtését.

A cég kínálatában minden felhasználási terület biztonságos űzéséhez található megfelelő fejvédő, akár dirtről, egyszerű közlekedésről, vagy időfutam versenyzésről legyen is szó. Nemcsak kerékpáros bukósisakokat, hanem motoros fejvédőket is kínálnak, valamint sisakra rögzíthető villogókat is a Blackburn-nel együttműködve.

A cég olyan neves csapatot támogat, mint a BMC, amelynek színeiben 2011-ben Cadel Evans, 57 másodperces lemaradását behozva az utolsó előtti szakaszon, megnyerte a Tour de France-t. A szponzoráltak közt található még a „Freeride nagyapja”-ként emlegetett Wade Simmons is, és aki többek közt az első Red Bull Rampage győztese is volt.

A Bell bukósisakjait a Berguson kínálatában is megtalálja mind a webáruházunkban böngészve, mind személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben egyaránt, ahol szakértő kollégáink igyekeznek Önnek megtalálni az ízlésének, igényeinek leginkább megfelelő Bell bukósisakot, amelyben garantáltan nem fog csalódni.