Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Bell

3termék13
Hűségponttal is
megvásárolható
Bell Crest MTB sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
15 990 Ft 
Online ár: 14 871 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bell Crest MTB sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
15 990 Ft 
Online ár: 14 871 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bell Tracker R országúti sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
16 990 Ft 
Online ár: 15 801 Ft
3termék13

Bell

A Bell a bukósisakok világában régi, bejáratott névnek számít. A Bell sisakjait a Grand Prix-n az Indy 500-on, illetve az olimpiai kerékpározáson több bajnok is viselte eredményesen, többször, mint az össze többi márkáét együttvéve.

A Bell a Bikes Belong ipari koalícióba tartozik, amelynek deklarált célja igen tömör és lényegre törő: „elérni, hogy több ember többet kerékpározzon”. A cég a Nemzetközi Hegyikerékpáros Szövetséggel (IMBA) is együttműködik, ezzel támogatva a hegyikerékpározás lehetőségének megteremtését.

A cég kínálatában minden felhasználási terület biztonságos űzéséhez található megfelelő fejvédő, akár dirtről, egyszerű közlekedésről, vagy időfutam versenyzésről legyen is szó. Nemcsak kerékpáros bukósisakokat, hanem motoros fejvédőket is kínálnak, valamint sisakra rögzíthető villogókat is a Blackburn-nel együttműködve.

A cég olyan neves csapatot támogat, mint a BMC, amelynek színeiben 2011-ben Cadel Evans, 57 másodperces lemaradását behozva az utolsó előtti szakaszon, megnyerte a Tour de France-t. A szponzoráltak közt található még a „Freeride nagyapja”-ként emlegetett Wade Simmons is, és aki többek közt az első Red Bull Rampage győztese is volt.

A kaliforniai székhelyű Bell céget 1950-es években alapították egyszemélyes kis autóalkatrészeket gyártó cégként, napjainkra a sportszerek területén az egyik piacvezető vállalkozássá vált. Kerékpáros sisakokat gyárt, ezáltal a bringásoknak számára garantál maximális védelmet és biztonságot az országúton, erdőben és nehéz terepen egyaránt. Ehhez a Bell hosszú évek minden tapasztalatát felhasználja, amelyet a sisakok előállítása során folyamatosan alkalmaz. A profi kerékpárosok mellett autó- és motorkerékpár versenyzők, már majdnem 50 éve bíznak meg a minőségi Bell sisakokban, amelyből az első modell 1975-ben került piacra. A kerékpáros bukósisakok fejlesztése során a cél mindig is az volt, hogy gondoskodjon a kerékpárosok optimális védelméről.

A Bellnél tökéletesen illeszkedő kerékpáros sisakokat készítenek, és megfelelő védelmet biztosítanak a kétkerekűek szerelmeseinek számára. Így a cégre óriási felelősség hárul van minden helyzetben, ezért a termékeit folyamatosan fejleszti, amelyek kerékpársport egész területét képesek kiszolgálni, legyen szó országúti kerékpárról, BMX-ről, vagy mountain bike-ról. Ezenfelül a Bell a sprinterek számára is készít verseny sisakokat, amelyeket mindig a biztonság és a technológia jellemez. A Full Face sisakkal (amely a kerékpáros teljes arcát védi) az off-road, a freeride és a downhill területen is képviselteti magát. Természetesen a gyermekekre  is gondoltak, ezért speciális fejfedő rendszereket is készítenek, amelyeket tökéletesen a fej formájához lehet igazítani, ennek köszönhetően a kicsik igényeire szabható.

Akár magán- akár professzionális szegmensról legyen is szó, a Bell a legkorszerűbb műszaki tulajdonságokkal rendelkező kerékpáros sisakokat kínálja. Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött a kerékpáros sisakok gyártása során a cég minden szakértelmét és tapasztalatát felhasználja. A fej megfelelő szellőzése a szellőző nyílásoknak köszönhetően mindig biztosított, további előnyt jelent még a sisakok könnyű beállítása, valamint a vonzó design.

Mivel a kerékpáros biztonsága mindennél fontosabb, a Bell professzionális, magas tudású és maximális biztonságot adó termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresd fel személyesen az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, vagy böngéssz a webáruházunk széles skálájából, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő tudású és biztonságot nyújtó termékekkel fogsz találkozni.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Sisak fejkörméret
54 - 61
Napellenző
Termék státusza