Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Bellelli

2termék12
Hűségponttal is
megvásárolható
Bellelli kosár konzol
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
4 190 Ft 
Online ár: 3 771 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bellelli Eco-Trailer Maxi utánfutó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
54 990 Ft 
Online ár: 49 491 Ft
2termék12

A Bellelli srl-t 1994 áprilisában alapították az olaszországi Veneto régióban, Rovigóban.

A cég gyermeknek számára kifejlesztett termékek egész skáláját lefedi: kerékpár ülések, gyermekszállító utánfutók és kerékpár kiegészítők jelentik a főbb területet.

A társaság a kezdetektől fogva igyekezett előmozdítani a technológiát és az innovációkat.

A Bellelli elsődleges célja a gyermekek teljes biztonságban történő szállítása. Az európai szabványoknak való megfelelés képezi az alapot minden termék tervezését és gyártását A termelés – annak érdekében, hogy teljes mértékben ellenőrizni tudják az egész folyamatot –teljes egészében Olaszországban történik,. A termékek jóváhagyását a TÜV SÜD végzi Németországban, amely az egyik legszigorúbb intézet és hatóság ezen a területen.

Nyolc év folyamatos fejlesztés eredményeként a cég évente 250 ezer ülést képesek forgalmazni, és ezzel Európában az egyik legnagyobb, gyermekek számára készült kerékpárülések gyártójának számít.

2003 – A Bellelli kibővíti a termékkínálatot, és bemutatja a „Genius”-t, az első székhelyet, Ennek a stratégiai döntésnek a meghozatalához, ahol a gyermekek biztonsága alapvető kérdés, a cég fontos beruházások mellett dönt, ezért megvásárol egy ütközési tesztet. Ez a rendszer a termékek tervezési folyamatának állandó megfigyelést teszi lehetővé, mindezt házon belül.

2005 a cég az új épületbe költözik a romániai Badia Polesine-ben.

2006 – a németországi EURO BIKE kiállításon (Európa legnagyobb kerékpáriparának kiállítása) a Bellelli bemutaja az első, az EN 14344 európai szabvány szerint kidolgozott és jóváhagyott kerékpárüléseket.

2011 – a kutatás az anyagok területén is folyamatos, ennek eredményként a cég egy organikus szövetet vezet be egy speciális termékcsaládhoz.

A folyamatos fejlesztés, a kiváló minőségű anyagok, a folyamatos kutatás eredményeként a társaság fontos beszállítójává válik számos nagy cégnek a világ több mint 50 országában.

2016 – a Bellelli-t felvásárolja egy másik vállalat. Céljuk, hogy tovább fejlesszék az összes üzleti folyamatot anélkül, hogy elfelejtenék azokat a kulcsfontosságú alapelveket, amelyek lehetővé tették a vég számára, hogy nemzetközi szinten ismertté és megbecsültté tegyék a termékeiket.

A Bellelli 2000. július óta rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, amely megteremti az alapot a vásárlók megelégedettségéhez, a munkatársak motivációjához és a folyamatos fejlesztéshez.

Mivel a gyermekek biztonsága kiemelten fontos, a Bellelli termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Amennyiben megbízható minőséget keresel, nézz szét a webáruházunkban, vagy látogass el az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkbe, biztos lehetsz benne, hogy magas tudású és maximális biztonságot nyújtó termék elégedett tulajdonosává válsz, amelyben a legkisebbeket is a legnagyobb biztonságban tudhatod az utazás, közlekedés, esetleg kisebb túrák alkalmával.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza